23948sdkhjf

Svanehøj Group siger farvel til finansdirektør

Jens Andresen har fratrådt sin stilling som finansdirektør hos Svanehøj Group. Det skriver Børsen.

Læs også: Svanehøj åbner afdeling i Japan

Jens Andresen er tidligere finansdirektør hos skandaleramte Gram Equipment. Han bekræfter overfor Børsen, at han er frivilligt er fratrådt hos Svanehøj Group, men har ingen kommentarer til, om det skyldes en nylig afgørelse i en voldgiftssag mellem FSN Capital og Procuritas om bevidst vildledning om regnskaberne i Gram Equipment.

Svanehøjs bestyrelsesformand Søren Ø. Sørensen er ikke vendt tilbage på Børsens henvendelser, og den nyligt tiltrådte administrerende direktør, Søren Kringelholt Nielsen, er meget fåmælt:

- Jens Andresen er fratrådt efter eget ønske og i fælles forståelse med Svanehøj Group. Vi har ikke yderligere kommentarer, skriver han i en SMS til Børsen.

FSN Capital fik i sidste uge tilkendt en erstatning på 650 mio. kr., fordi der var manipuleret med ordrer, fakturaer og lageropgørelser, da man i 2017 købte Gram Equipment af Procuritas.

Ledelsen hos Procuritas hævdet, at man var uvidende om svindlen hos Gram Equipment, og har peget på den daværende direktion, som dem der havde ansvaret. Den bestod udover finansdirektør Jens Andresen af administrerende direktør Lasse Viagand Hansen.

Begge blev fyret, kort efter FSN Capital overtog ejerskabet.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.093