23948sdkhjf

Møbelproducent fejrer rekordsalg trods corona

Den vestjyske møbelproducent Kristensen & Kristensen har slået egen rekord med den stærkeste salgsuge i virksomhedens historie.

Læs også: Traditionsrig bordproducent vinder stort på ny stolesatsning

 

Coronakrisen raser, men på Kristensen & Kristensens hovedkontor i Esbjerg, blev der sidst i juni fejret salgsrekord i bedste sommerstil med rosé til medarbejderne. Med rigelige mængder håndsprit og god afstand imellem hver medarbejder, naturligvis.

– På trods af nogle stillestående uger i marts og april, har vi endnu ikke mærket det helt store til Coronakrisen - og at kunne fejre salgsrekord er meget lykkeligt for os, i sådanne usikre tider, fortæller Mikael Uhd Christensen, direktør for Kristensen & Kristensen.

Årsagen til den succesfulde salgsuge, er ifølge virksomheden selv en kombination af flere måneders arbejde med omfangsrige projekter, samt et generelt stærkt og godt samarbejde med kunder og agenter.

Læs også: Underskrevet: Bordproducent klar med sin egen stoleproduktion

–Vi værdsætter virkelig det tætte samarbejde vi har med både kunder og lokale agenter, vi forstår vores kunders behov - og de kvitterer med stor tillid til de projekter vi udvikler til og med dem. Vi er desuden imponerede over, at butikkerne har formået at sælge vores produkter trods affolkede butikker – det vidner om at de har formået at bruge deres andre salgskanaler til fulde, udtaler Mikael Uhd Christensen. Hertil kommer det sammentræf, at virksomhedens største markeder ikke har været hårdt ramt af Coronakrisen.

God ballast til krise
Den stille periode i marts og april måned har virksomheden brugt til at sætte skub i de udviklingsprojekter og designs, som lanceres til vinterens messer.

– Vi har nogle spændende samarbejder i gang med eksterne designere og arkitekter, så vi har brugt tid på at udvælge de helt rigtige designs og forberede produktionen af disse, udtaler Cecilie Kamp, der er produktudvikler hos Kristensen & Kristensen.

På hovedkontoret har man desuden brugt den stille periode til at udvide og styrke staben af medarbejdere yderligere i form af en strategisk indkøber, der indfinder sig på kontoret på den anden side af sommerferien.

Kristensen & Kristensen nærmer sig deres 30-års jubilæum, og de seneste 10 år har ifølge møbelproducenten været så gode, at virksomheden har en god ballast at stå imod med, når kriser rammer.

– Coronaepidemien har endnu ikke for alvor ramt os eller vores fabrik i Litauen, og vi håber inderligt på at det ikke kommer til at ske, men hvis det gør - er vi taknemmelige for at vi er rustet til modgang, lyder det fra Mikael Uhd Christensen.

 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.08