23948sdkhjf

Multiform henter ny direktør fra skabsproducent

Allan Meyer, 52 år, tiltræder den 1. juli som CEO i Multiform.

Læs også: Køkkendirektør tager afsked med køkkenerne

Allan Meyer kommer med dyb og bred ledelses- og brancheerfaring efter 25 år inden for individuelle skabsløsninger. Sidste år kunne han fejre 25 år jubilæum hos KA Interiør i Grindsted – siden 2004 som CEO – og i de seneste par år har han ligeledes stået i spidsen for den hollandske skabsproducent Noteborn. Begge selskaber er i dag en del af den tyske møbelkoncern, Vivonio Furniture Group. 

Allan Meyer overtager ledelsen af Multiform efter en periode, hvor CEO for Ballingslöv International Danmark, Lars Bay Smidt, har varetaget posten på midlertidig basis siden november.

Multiform

Multiform har fremstillet snedkerkøkkener siden 1982, da den daværende stifter, Carsten Michelsen, satte sig for at udvikle køkkenet, så det blev en bedre arbejdsplads.

Stifteren havde en vision om at designe en køkkenklassiker, der på lige fod med 1950’ernes danske møbeldesignere kunne skabe klassikere, der lever på tværs af generationer.

De første køkkener blev lavet på et værksted i en baggård i Vestergade 47 i Aarhus – i dag ligger virksomheden i Kibæk ved Herning.

Multiform, der i dag er ejet af Ballingslöv-koncernen, kom ud af 2019 med et bruttoresultat på 12,5 mio. kr. og et resultat før skat på - 7,7 mio. 

– Allan Meyer har præcis den profil, som Multiform har brug for med henblik på vækst og udvikling. I en tid, hvor mange lægger vægt på høj kvalitet, stolt håndværk og bæredygtighed er der klart et potentiale for at øge salget yderligere til både private kunder og erhvervskunder i hele Norden. Strategien er klar, og potentialet skal Allan Meyer stå i spidsen for at høste i de kommende år. Det vil ske i tæt samarbejde med dygtige medarbejdere og forhandlere i hele Norden, siger Lars Bay-Smidt.

Potentiale til vækst
Allan Meyer har gennem årene suppleret med forskellige ledelsesuddannelsesforløb og er ifølge Multiform respekteret hos medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere for såvel sine menneskelige som ledelsesmæssige egenskaber og de afledte gode økonomiske resultater. Og han ser frem til at tage hul på tjansen som køkken-direktør.

– Jeg glæder mig meget til det nye job. Jeg kender Multiform som en køkkenklassiker i udsøgt kvalitet. Jeg er overbevist om, at virksomheden har potentiale til at vokse, da mange netop efterspørger kvalitet frem for kvantitet. Det er indbegrebet af bæredygtighed, siger Allan Meyer og fortsætter:

– Min baggrund som maskinsnedker giver mig en faglig ballast i forhold til håndværk og produkter, og jeg har mange års erfaring med at optimere produktionen i forhold til både kundesegmenter og butikker. Målet er, at Multiform skal tage en større del af markedet i Norden – både i forhold til private kunder og erhvervskunder.

Allan Meyer har en sparsom fritid, men prioriterer at dyrke motion og sin passion for biler. Tid med familien og gode venner bliver også vægtet højt. Privat er han gift med Ulla, og de to har tilsammen fire voksne børn.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094