23948sdkhjf

Systematic udvider bestyrelsen med Forbes-profil

Softwareproducenten Systematic har hentet administrerende direktør i energidistributøren Danske Commodities’ som nyt medlem i bestyrelsen.

Læs også: Aarhus-virksomhed er med i milliardaftale med Skatteministeriet

Helle Østergaard Kristensen er dermed indtrådt som det syvende medlem af bestyrelsen i Systematic. Det oplyser sidstnævnte i en pressemeddelelse.

Helle Østergaard Kristensen er kåret som nr. 31 på det amerikanske erhvervsmagasin Forbes’ liste over mest magtfulde kvinder i erhvervslivet uden for USA. Hun har siddet som CEO for Danske Commodities i et års tid.  

Hun er uddannet Cand.Merc.Aud og begyndte sin karriere i finanssektoren, hvor hun kom til at beskæftige sig med risiko og compliance. I dag sidder hun også i bestyrelsen for Dampskibsselskabet Norden og Stauning Whisky og kan nu føje Danmarks største privatejede it-virksomhed på den liste, og det er hun

For Systematics ejerleder Michael Holm er Helle Østergaard Kristiansens stærke kompetencer en gevinst for virksomhedens bestyrelse: 

- Helle er en fremsynet forretningsstrateg med en profil, der er stærk på både det finansielle og det kommercielle. Hun har en naturlig nysgerrighed og interesse for at lære fra andre virksomheder, og kombineret med hendes målrettede fokus på at styrke og underbygge virksomheders konkurrenceevne, så er Helle den helt rigtige til at bidrage til Systematics kontinuerlige vækst, siger han.

Om Helle Østergaard Kristiansen

  • Født 1978
  • Udannet cand.merc.aud.  
  • 2019 CEO, Danske Commodities  
  • 2014 Vice President, Group Finance (CFO), Danske Commodities
  • 2010 Chief Risk Officer (CRO), Danske Commodities 
  • 2008 Compliance Officer, Sparekassen Østjylland 
  • 2005 Controller, Den jyske Sparekasse, Grindsted

Om Systematic
Systematic A/S udvikler software og systemløsninger til kunder inden for den offentlige og private sektor. Virksomheden har 1000+ medarbejdere og hovedsæde i Aarhus. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.098