23948sdkhjf

Aura Energi opretter ny grøn pris

Den østjyske energikoncern Aura Energi indstifter en ny stor pris, der skal motivere og anerkende arbejdet med den grønne omstilling.

Prisen ’Aura Energis grønne pris’ er på kr. 200.000 og uddeles i november.

Det skriver energiselskabet i en pressemeddelelse. 

- Når vi kommer på den anden side af Corona, skal vi genfinde det fulde fokus på miljø og bæredygtighed. Der bliver taget en lang række innovative og spændende initiativer inden for den grønne omstilling i disse år, og vi synes, det er på tide at bringe de bedste og mest værdiskabende projekter frem i lyset, så vi kan inspirere hinanden – til vores fælles bedste. Derfor har vi indstiftet ’Aura Energis grønne pris’ på 200.000 kr., siger Carsten Höegh Christiansen, adm. direktør i Aura Energi og tilføjer: 

- Vi ønsker at motivere lokale forskere, studerende, startups, uddannelsesinstitutioner, virksomheder og andre, der hver dag prøver at finde nye intelligente og bæredygtige løsninger i den grønne omstilling. Vi vil belønne de gode idéer, og understøtte udbredelsen af dem. Derfor efterspørger vi de projekter, der på banebrydende vis transformerer idéer til praksis.

Aura Energis grønne pris er på 200.000 kroner og uddeles til november. 

Alle kan frit indstille projekter frem til og med tirsdag den 1. september 2020.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.222