23948sdkhjf

Nåede mål tre år før tid: GPV har sat sig nyt milliardmål

Når man gør sig den umage at nå sit 2022-mål allerede i 2019, så må man jo sætte sig et nyt.

Læs også: Trods corona: GPV lander rekordgodt kvartal

Og det er lige præcis, EMS-kæmpen GPV har gjort. Den nye ambition hedder nu at nå fire milliarder kroner i omsætning. I seneste regnskab for 2019 landede GPVs omsætning på 2,8 milliarder kroner.

- Vi ser det som afgørende, at vi i GPV fortsætter vækstrejsen med fortsat fokus på solid indtjening. Vi vil gerne vokse 40 procent og nå et mål på fire milliarder kroner inden for en overskuelig årrække, siger direktør i GPV Bo Lybæk til Electronic Supply.

Den præcise tidsplan ønsker han dog ikke at oplyse.

Kvantespring på omsætning
GPV havde et mål om at runde en omsætning på 2,5 milliarder kroner i 2022. Men et opkøb i 2018 af den schweiziske EMS-virksomed CSS forpurrede de planer - på den gode måde.

Læs også: Trods corona: GPV laver bedste første kvartal nogensinde

Opkøbet har nemlig betydet et kvantespring på omsætningen, der steg til 2,8 milliarder kroner i 2019. Og dermed var målet nået hele tre år før tid.

Men det er ikke tid til at hvile på laurbæerne, fortæller direktøren.

- Vi nåde 2022 målet allerede sidste år, så det er klart, at vi har sat os ned og fundet ud af, hvad vores nye mål skal være. Vi er ret gode til at arbejde med organisk vækst, og det er vigtigt for vores forretning, at vi har en størrelse, hvor vi kan få gode aftaler hjem til vores kunder, og at vi har en købekraft, der forsat gør os relevante overfor kunderne, siger Bo Lybæk.

GPV har hovedsæde i Vejle og har produktion i Danmark, Thailand, Mexico, Schweiz, Østrig, Tyskland, Slovakiet, Sri Lanka og Kina.

GPV er grundlagt som koncern i 1961 og købt af Schow & Co i 2016. Bo Lybæk har været direktør i GPV siden 2008

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.096