23948sdkhjf

Multiforms nye direktør skal ”forløse potentialet”

Hos Multiform i Kibæk er man i fuld gang med at finde en profil, der kan løfte forretningen til nye højder, efter man i efteråret valgte at tage afsked med direktøren gennem tre år, Michael Oversø.

Læs også: Køkkendirektør tager afsked med køkkenerne

Det fortæller Lars Bay-Smidt, adm. direktør hos Ballingslöv Danmark, som står bag Multiform og JKE Design, til Wood Supply.

– Vi er relativt langt i processen, men vi tager os tiden til at finde den helt rigtige kandidat, lyder det fra Lars Bay-Smidt, der derfor heller ikke kan udtale sig om tidsperspektivet.  

Ballingslöv-direktøren sætter dog gerne et par ord på, hvilken profil køkkenkæden er på jagt efter:

– Vi søger en profil, som kan forløse det potentiale, Multiform berettiger til; især på toplinjen, som jo gerne skulle øges til det niveau, vi i koncernen har sat som mål, slår han fast.

Læs også: Multiform henter ny direktør fra skabsproducent

Præcis hvilket niveau, der her er tale om, ønsker direktøren ikke at oplyse, men koncernen har tidligere udtrykt en ambition om tocifrede vækstrater i de kommende år.

Hapset af konkurrenten
Lars Bay-Smidt har selv besat direktørposten hos Multiform midlertidigt siden 31. oktober., hvor køkkenkoncernen valgte at sige farvel til Michael Oversø efter tre års samarbejde. Fratrædelsen var sket efter gensidig aftale, lød det dengang i en pressemeddelelse, og skal Lars Bay-Smidt sætte flere ord på baggrunden for den beslutning, vender han tilbage til forretningens potentiale.

– Vi mener, at der skulle en anden profil til at løse opgaven, da vi ikke følte, potentialet var blevet fuldt forløst med den profil, vi havde, fortæller han.

Mens direktørjagten fortsætter hos Multiform, er Michael Oversø for sin del kommet godt videre. Tidligere på ugen offentliggjorde TCM Group, at koncernen har ansat den tidligere Multiform-direktør i rollen som kædechef for Svane Køkkenet.

I regnskabsåret 2018, der er det senest offentliggjorte, havde Multiform en bruttofortjeneste på 19,3 mio. kr., mens bundlinjen landede på 4,6 mio. kr. Begge dele var et fald sammenlignet med året forinden.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.141