23948sdkhjf

Hæderkronet vognmandsforretning solgt til Uglehøj Holding

Peter Andersen har underskrevet en købsaftale på familievirksomheden Forlev Vognmandsforretning A/S. Opkøbet af vognmandsforretningen kommer dog ikke til at betyde de helt store ændringer, hvilket har betydet meget for Inger Sidney Olsen og direktør.

Driften og kørslen vil stadig ledes og drives af svigersønnen Kasper Sunesen, dog nu med en hjælpende hånd fra de nye ejere.

Ejerskiftet sker med virkning fra den 1. januar 2020, hvor Uglehøj Holding således overtager alle aktiver i Forlev Vognmandsforretning A/S. Vognmandsforretningen vil fortsat være at finde på adressen, Norgesvej 8 i Slagelse.

Adm. Direktør Peter Vilhelm Andersen forklarer om købet:
- Vi ser store muligheder for at udvikle Forlev Vognmandsforretnings A/S aktiviteter yderligere. Det er en forretning med gode værdier, et godt og anerkendt navn på Vestsjælland, som jeg tror på mine søskende og jeg sammen med alle vores medarbejdere kan være med til at udvikle og skabe en god sund forretning.

- Det har været meget vigtigt for mig at møde alle de ansatte så hurtigt som muligt efter opkøbet, da ingen skulle frygte for at miste deres job. Alle får lov at beholde deres arbejde og de kommer forhåbentlig ikke til at mærke så store ændringer i deres dagligdag. De skal selvfølgelig fortsætte med at yde den gode service, når de kommer ud til kunderne med et højt smil som vi ved de plejer, siger Peter Andersen.

  • Forlev Vognmandsforretning A/S blev grundlagt i 1925 af Hans Christian Olsen, Inger Sidney Olsen farfar.
  • Vognmandsforretningen tilbyder næsten al form for transport men i dag består den primære kørsel af entreprenørkørsel, kran/grab-kørsel, containerkørsel samt indsamling af erhvervsaffald.
  • Vognparken består af 13 lastbiler og 11 medarbejdere.
  • Uglehøj Holding blev etableret i 2004 af Hans Vilhelm Andersen.
  • I 2009 overtog Hans' fire børn, Kim, Lars, Berit og Peter.
  • I 2013 købte de fire søskende deres far ud og overtog driften samt ejerskabet af Uglehøj holding, Frede Andersen & Søn samt Fladså grusgrav & Fyldplads. Sidenhen er koncernen vokset fra ca. 20 lastbiler til en vognpark bestående af ca. 80 lastbiler, med en stab på over 120 medarbejdere. 
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094