23948sdkhjf

Ringsted Maskinfabrik køber op

Den sjællandske underleverandør har foretaget sit første opkøb og overtaget B. Sustmann Maskinfabrik.

Læs også: Navneskift og ny strategi: Fra lågeproducent til partner med hele pakken

- Det har altid været en drøm, at fremtidig vækst også kan ske ved opkøb af andre maskinfabrikker. Hvis det rigtige tilbud er der, vil vi rigtig gerne bevæge os ind på det marked, men muligheden har ikke været der før nu, siger Hans Jørgen Larsen, direktør hos Ringsted Maskinfabrik, der dermed ikke vil afvise, at der kan blive tale om flere opkøb i fremtiden.

B. Sustmann Maskinfabrik har mere end 30 år på bagen og er hjemmehørende i Helsingør.

- De laver finmekaniske dele, og det er inden for samme genre som os selv, men de har nogle andre kunder, end vi har haft – blandt andet nogle udenlandske kunder, som vi ikke har haft, forklarer Hans Jørgen Larsen.

Den nordsjællandske virksomhed har blandt andet eksporteret til kunder i Sverige, England, Tyskland og Holland og Finland.

Læs også: To østjyske underleverandører bliver til én

Og det er netop kundekartoteket, Hans Jørgen Larsen har været interesseret i ved overtagelsen.

- Vi lukker det ned i Helsingør, og de maskiner, vi kan bruge, flytter vi til Ringsted Maskinfabrik, og resten sælger vi fra, siger han.

Det drejer sig især om et par dreje/fræse multimaskiner, som der formentligt kan findes plads til på fabrikken i Ringsted.

- Vi står jo selv inden for de næste par år og skal investere i nye maskiner på fabrikken. Det har hele tiden været planen, at vi skal have noget mere automation og robot ind, lyder der fra Hans Jørgen Larsen.

Overtagelsen af B. Sustmann Maskinfabrik sker med virkning fra 1. november.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.156