23948sdkhjf

Ny kædechef for Bosch Car Service

Jacob Mortensen har afløst Michael Strandby Jensen, der forlod stillingen som kædechef den 1. august efter godt et år på posten.

VÆRKSTEDER Pr. 1. oktober har Robert Bosch A/S ansat Jacob Mortensen som ny kædechef for værkstedskæden Bosch Car Service i Danmark.

45-årige Jacob Mortensen har med sine mere end 25 års erfaring i autobranchen en stor indsigt i kundernes og værkstedernes behov for at sikre den bedste kundeoplevelse, anfører Bosch.

Jacob Mortensen har blandt andet været fire år hos FDM, hvor han var videns- og pressetalsmand. Som medlem af FiA Technical Working Group i Bruxelles har han rådgivet værksteder og dannet stor forståelse for kundernes behov.

Jacob Mortensen har gennem to perioder været hos Interdan A/S, samlet set i ti år, hvor han sad som kundesupport for Peugeot og Citroën. Her var han coach for værkstederne i forbindelse med kvalitetssikring og kundehåndtering.

Han har senest været hos AutoConsult, hvor han sad som homologerings-ingeniør og SoMe Manager. Her fokuserede han på optimering af kundekommunikation, marketingsaktiviteter og udvikling.

Som ny kædechef for Bosch Car Service skal han fortsætte det arbejde, der er gjort i forhold til kvalitetssikring af værkstedskæden. Det skal også sikre, at Bosch Car Service værkstedskæden er optimeret til fremtidens autobranche, oplyser Bosch.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.093