23948sdkhjf

Nakskov Mill Foods bruger 30 millioner på ærte-satsning

Morgenmadsproducenten Nakskov Mill Foods, som netop via et opkøb har fået Ota Solgryn under sine vinger, har andre store planer end dem på solgrynsområdet.

Virksomheden er således godt i gang med at investere cirka 30 millioner kroner til produktion af ekstruderet ærteprotein til plantebaseret køderstatning.

Det skriver folketidende.dk.

- Vi producerer allerede nu ekstruderet ærteprotein på vores eksisterende produktionslinjer, men vi kan slet ikke følge med den store efterspørgsel, der er på produktet,
siger direktør Christian Bring til mediet.

Læs også: Nicheproduktion giver gode resultater på Lolland-Falster

De 30 millioner kroner, der bliver investeret i år, vil medføre et produktionsanlæg, der kan øge produktionskapaciteten til det tre-dobbelte.

Cirka 20 millioner kroner går til den nye produktionslinje, mens de resterende cirka 10 millioner kroner investeres i blandt andet automatisering, skriver folketidende.dk.

Christian Bring oplyser, at Nakskov Mill Foods sidste år stort set ikke havde nogen omsætning på plantebaseret protein, men at det begyndte at tage fart i foråret i år. Så meget, at han nu forventer en to-cifret millionomsætning på produktet i år.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109