23948sdkhjf

Dinitrol Danmark bliver en del af Pierre.dk-koncernen

Corrpro A/S står bag Dinitrol Danmark, der er en af Danmarks største udbydere af rustbeskyttelse til de danske bilhuse og private bilejere.

Per 5. august bliver Corrpro, og dermed Dinitrol Danmark, en del af Pierre.dk-koncernen, som fremover vil kunne tilbyde sine kunder rustbeskyttelse over hele Danmark.

- Vi er super stolte over, at Corrpro A/S har valgt Pierre.dk som deres fremtidige partner inden for rustbeskyttelse, fortæller Bo Jacobsen, der er administrerende direktør for Pierre.dk Autolakering A/S.

Han ser frem til, at Pierre.dk-koncernen kan supplere aktiviteterne inden for autolakering med rustbeskyttelse.

Et marked i forandring
Gennem mere end 50 år har Dinitrol Danmark tilbudt rustbeskyttelse til danske bilejere, og med sine 67 Dinitrol-centre er kæden landsdækkende i Danmark.

Bjarne Christensen, der er hovedaktionær og bestyrelsesformand for Corrpro, udtaler, at markedet for B2B-rustbeskyttelse på nuværende tidspunkt undergår betydelige forandringer.

- I den forbindelse kunne vi ikke ønske os en bedre samarbejdspartner end Pierre.dk Autolakering A/S. Lak-koncernens erfaring fra autolakeringsmarkedet viser tydeligt, at det er muligt at operere succesfuldt på B2B-markedet samtidig med, at man fastholder et højt kvalitets- og serviceniveau, forklarer Bjarne Christiensen.

Dinitrol kæden vil blive videreført i sin nuværende form, og vil fremover ligeledes kunne trække på Pierre.dk’s ressourcer. Corrpro og Pierre.dk Autolakering vil desuden integrere de to selskabers salgs- og IT-aktiviteter.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094