23948sdkhjf

Lille bryghus flytter for at vokse sig meget større

Det lille bryghus Alefarm Brewing med fem medarbejdere er flyttet fra Køge til Greve for at få mere plads til at vokse.

Alefarm Brewing har gennem de senere år udvidet produktionen og voksede ud af rammerne i Køge, hvor bryggeriet siden etableringen i 2015 lejede sig ind i en bygning på knap 400 kvadratmeter. På den nye adresse i Greve er der næsten 1.300 kvadratmeter.

- Vi har fundet det helt rette sted til vores bryggeri. Der er masser af plads til alt vores udstyr, som fylder meget og har kostet mange timer at lære at kende og mange penge at få sat op. Her kan vi udvide af flere omgange, fortæller den 34-årige direktør og medindehaver Kasper Tidemann.

På bryggeriet bliver humle fra Washington blandet med malt og eksempelvis danske kirsebær eller hindbær og tilsat vand, der skal varmes op og hældes i tanke på 2.400 liter. Her gærer og bobler det hele under højt tryk for senere at ende i halvliters dåser forsynet med fantasifulde og ofte farvestrålende etikker på.

I dag sælger bryggeriet knap 175.000 liter øl om året, og 95 procent af produktionen går til eksport.

I Greve er der plads til at realisere en ambition om at fordoble medarbejderstaben, omsætningen og udstyret inden udgangen af 2019. Det vurderer Kasper Tidemann og hans hustru Britt van Slyck, som blev hentet ind i firmaet som projektleder på fuld tid for et år siden.

Dobbelt størrelse
- Vi drømmer om at vokse til dobbelt størrelse. Vi har aldrig haft problemer med at sælge vores øl; vi afsætter alt, hvad vi producerer. Kun en lille del går til det danske marked, hvor vi stadig er ret ukendte. Men i Frankrig, Holland, Spanien og England er vores brand hypet og eftertragtet.

- Vi er kommet godt fra start med bryggeriet, fordi vores produkt blev godt modtaget på ølfestivaler i USA. Vi kom i kontakt med forskellige distributører, der kunne lide smagen af vores øl og gerne ville sælge den, fortæller Kasper Tidemann, der glæder sig til i marts at byde to nye bryggere velkommen i firmaet.

Alefarm Brewing er kendt for at have et bredt udvalg af øl og hele tiden lancere nye øl i begrænsede mængder. På otte måneder har bryghuset produceret 65 forskellige øl med en gennemsnitlig omsætning på en halv million kroner om måneden. Opskrifterne, navnene og etikkerne udvikles af Kasper Tidemann og hans lille team.

Han er ved at forberede et tap room i de nye lokaler. Det skal indrettes med en bar og et opholdsområde med køleskabe, der er forsynet med det nyeste udvalg af øl til takeaway.


Hold dig opdateret med Leder IDAG
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Transportgigant nedlægger hver tredje stilling i dansk afdeling

Bestyrelsesformand åbner for salg af B&O

SP Group vokser videre: runder 100 millioner på et halvt år

Byggeiver luner i Rias’ regnskab

Kolding Havn får ny bestyrelsesformand

1

Rekordmange udlændinge har job i Danmark

Nyhedsbrev

8.034 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Ambu bryder med partner i USA og nedjusterer forventninger

I dag indvies Horns Rev 3

B&O-formand: To primære grunde til skuffende år

Matas-topchef går ind i Gyldendals bestyrelse

Kolding konstituerer socialdirektør

Inden produktionen er igang: Brændselscelleproducent på opkøb

Coloplast forventer ”betydelig modvind” næste år

1

Scape Technologies lander endnu en kunde i bilindustrien

Efter seks års fremgang står den danske beskæftigelse stille

Claus Jensen genvalgt som formand for 1 million industriansatte

Ny direktør hos Danstoker

Endnu en tysk ordre på danske solfangere: Arcon-Sunmark melder om god pipeline

Storordre trækker læsset: Invisio leverer stærkeste kvartal nogensinde

Danmark blandt verdens bedste til innovation

Kullegaard ryster posen: Ny topchef, ledelse og medejer

Tech-giganter dominerer global image-liste

Bilindustriens stigende miljøkrav giver fordel til danske underleverandører

2

Virksomhederne er klar til besøg, men folkeskolerne kommer ikke

Færre fyringer end forventet hos Birn

Sensorproducent skifter ud i bestyrelsen

Ny direktør hos Odder Forsyningsselskab

Nye tal: Vi er i førerfeltet i det globale robot-kapløb

Statslige virksomheder får de største elev-bøder

Alexandra Instituttet får ny direktør

Efter et år på posten: Direktør forlader raffinaderiet i Fredericia

Henrik Topsøe er død

1

Strandmøllen på opkøb

Danske Commodities går ind i USA

Naturli kigger mod andre sektorer

Hun skal stå i spidsen for det nye klima-, energi- og forsyningsudvalg

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Opsæt din positioner med blot én finger...

Markedsudvælgelse og kundesegmentering

Partnersøgning og partnerstyring

Gratis webinar: EDI-integration til Dynamics 365

Mød de førende virksomheder inden for digitalisering af produktionsprocesser

Bestil dit planetgear i dag, og få det leveret inden 14 dage

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Her er forudsætningen for succesfuld selvscanning i kassen

Fra CAD-data til digital tvilling

Bliv klogere på Per Aarsleffs VDC strategi på BIM Forum 2019 d. 17/9

Forstå engrosmarkedet for el

Studerende på Aarhus Maskinmesterskole får 70 % mere plads til projekter

Hent jeres CNC fræsede emner hos VPD bearbejdning

Thybotech ApS øger levetiden med termisk påsprøjtet hårdmetal på pumpeaksler.

International FOOD Contest får betydelig international opmærksomhed

E-kursus i ikke-diskriminerende adfærd og intern overvågning

SuperTrak tager batch-size-one til metalindustrien.

Blockchain for fødevarer SMV´er

Tag med Huxi på jagt efter potentialerne i sydjysk erhvervsliv.

Udstil på byggerimesse i Tyskland

Kursus om de nye krav i bygningsreglementet BR18

Læs Dansk VVS, nr. 7 – 2019

Varme på byggepladsen gøres klar i sommervarmen

Eksport Tyskland - Nortec 2020, 21-24 Januar - Den danske fællesstand

Færdig beton og dens logistiske udfordringer: at forvente det uventede

Send til en kollega

0.151