23948sdkhjf

Fra Michelin-kok til ketchupproducent

Per Mandrup laver nu ketchup af grisefoder

Michelin-kokken Per Mandrup, der også har været leder af det danske kokkelandshold, er nu ved at skabe sig et navn i ketchupbranchen.

I hvert fald er han i gang med en opgave hos Høbjerg Gartneri, der i stedet for at bruge overskudstomater til grisefoder vil anvende dem til gourmetketchup.

Det skriver Jyllands-Posten.

Høbjerg Gartneri har med hjælp fra Per Mandrup fået udviklet tre typer ketchup - to røde og en grøn, der er baseret på umodne tomater.

- Det her kan jeg sælge i ubegrænsede mængder til de lokale restauranter. Vi var måske aldrig kommet i gang med at udvikle det her selv. Det er en fantastisk sparring, vi har haft med Per Mandrup, siger indehaveren af Høbjerg Gartneri, Peter Drejer Nielsen, i Jyllands-Posten.

Projektet er en del af "Best of Norddjurs", som Norddjurs Kommune har etableret for at udvikle lokalområdets fødevarepotentiale.

Typisk er der cirka 25 kilo tomater til overs hver dag i sæsonen hos gartneriet.
Mere om: Per Mandrup
Hold dig opdateret med Leder IDAG
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Region Midtjylland konstituerer direktør

NKT har fundet ny topchef

De danske lastbiler transporterer mindre på landevejene

Erfarne kræfter træder ind i TCMs top

Supermarkedskæde tjener millioner: Bedste resultat i 10 år

Ny direktør for kokkelandsholdet klar

Sten Sloth Knudsens afløser udpeget

Nyhedsbrev

Dansk bildesigner vil konkurrere på massemarkedet for elbiler

Salg til kapitalfond skærer stor luns af Nets' overskud

TDC fravælger Huawei: Vil lave 5G med Ericsson

Flere danskere køber kopivarer på internettet

DLH på jagt efter ny partner – eller køber

DLH afslutter turnaround - bedste resultater i 11 år

Der er blevet ryddet op, forklarer bestyrelsesformanden

50 millioner til test af superhavmøller

Bahnes overskud falder markant

Danske virksomheders skattebetaling sætter rekord

Dansk trailerspecialist satser i Sverige

DSV trækker sig fra genanvenders ejerkreds

Vinduesfamilie fra Mors er blevet 255 mio. kr. rigere

Brancheforening: Lov om gods i varebiler er et vildskud

Trælast-kæde får rekordår for tredje år i træk

Dira styrker bestyrelsen

Direktør og medejer kvitter køkkenkæde i vækst

Efter et års ejerskab siger Søren Overgaard farvel til Hanstholm Køkken

Ny fabrik: Aller Aqua vil bruge 100 millioner kroner

Nu giver Vestfyen den for alvor Jolly-gas

Hovmand hædret for digital omstilling

SKI vinder voldgiftssag i sag om engangshandsker

Lederforeningens tænketank søger navn

Scandi Supply udvider ejerkredsen

Arla vil igen lancere 15 nye økoprodukter

Møbelhandler er gået konkurs

Danske virksomheder opfinder som aldrig før

GN’s opkøb af Altia afsluttet

Virksomhedsledere øjner vækstpotentiale i klimaforandringerne

Arla klar med klimaplan, der omfatter 70 mejerier

Bryghus bruger fem millioner på udvidelse

Kassen tom i konkursramt tyggegummifirma

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Visualiserer dit BIM-design i VR - Twinmotion seminar d. 25/4

DiaLabXpo – unik opbygning og design

Quantity surveyor til V2C

E-learningskurser

Hvide facader med solceller

Adm. direktør Christian B. Lund, Nørresundby, fylder 60 år den 20. marts 2019.

UGENS lagermaskine fra KAPEMA

Stjernestøv over EOT: Astronaut Andreas Mogensen på plads som speaker

Det kan du opleve til Plast og 3D måleteknik 2019

B&R viser nyt option board, der evaluerer vibrationsdata

Sitop 6200 - ny serie af strømforsyninger fra Siemens

HAVREFRAS - maskine kører uden knas på 16. år

Skal du med til en anderledes teknologimesse?

Markedsføringsret A-Z

Siemens udbyder kurser i digitaliseringsværktøjer

Sikkerhed til mobile maskiner

Hvordan bliver en standard til – og kan jeg få indflydelse på den?

Hvem er den Digitale Tvilling?

Vidensdeling på tværs af brancher i jagten på intelligent ruteoptimering

Ny standard skal give mulighed for trinvis implementering af energiledelse

Ajcon bygger fremtidssikret logistikcenter ved København

Nyt indretningskatalog er på gaden!

Viden, viden og viden – tre gode grunde til at du skal tilmelde dig EOT

B&R introducere human-track-samarbejde på Hannover messen

Diagnostik- og laboratoriebranchen samles på en nytænkt platform

Send til en kollega

0.144