23948sdkhjf

Dagrofa henter ny kædedirektør

Spar, Min Købmand og Let-Køb får ny førstemand

Richo Boss tiltræder den 1. december 2018 som kædedirektør for Spar, Min Købmand og Let-Køb. Det oplyser Dagrofa i en pressemeddelelse.

Richo Boss kommer med en lang baggrund inden for dagligvarehandlen, med ledende stillinger i Dansk Supermarked hos Føtex og Bilka samt i Coop, hvor han senest har arbejdet som salgsdirektør i Kvickly.

- Vi har i Richo fundet den rigtige person til at bygge videre på det stærke momentum, som vi oplever i vores købmandskæder. Foruden stor strategisk erfaring, herunder blandt andet ansvar for salg og drift af butikker i flere kæder, har Richo også skabt flotte resultater. At han på det personlige plan er en meget behagelig person med et godt købmandsgen, der passer perfekt til vores organisation, har også været et væsentligt udvælgelseskriterie, udtaler Tomas Pietrangeli, koncernchef i Dagrofa.

- Jeg ser frem til at blive en del af Dagrofa. Jeg har på afstand kunnet følge arbejdet med Spar, Min Købmand og Let-Køb, der fremstår som kæder med selvtillid og fremdrift. Dette arbejde glæder jeg mig til at kunne give mit bidrag til samtidig med, at jeg ser frem til et godt samarbejde med de mange selvstændige købmænd, fortæller Richo Boss.

Richo Boss tiltræder stillingen som kædedirektør den 1. december, hvor han samtidig indtræder i Dagrofas koncernledelse med reference til koncernchef Tomas Pietrangeli.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.103