23948sdkhjf

Fire virksomheder samler sig i vindalliance

En gruppe uafhængige servicevirksomheder inden for vindenergi har slået sig sammen for at opnå synergieffekter

Nordic Synrg er grundlagt af Skagen Blade Technology, Scanel International, Gardit og FairWind.

Læs også: Scanel får ny COO

I mange år har de fire danske virksomheder set hinanden som konkurrenter inden for forretningsområderne for service af vedvarende vindenergi. For at stå endnu stærkere vil de nu arbejde sammen for at tilbyde en langt mere konkurrencedygtig og full-service værdikæde.

- Vi kombinerer fordelene ved at være en global alliance bestående af fire specialiserede og fleksible virksomheder. I en stærk alliance tilbyder vi vores kunder innovative, omkostningseffektive og værdiskabende løsninger samt bred viden inden for alle discipliner, udtaler COO for Skagen Blade Technology, Rikke Bergmann Johansen.

De fire virksomheder ser det som mere og mere magtpåliggende at arbejde som konsortium for at imødekomme de stigende krav fra kunder med hensyn til bredere kompetenceområder, QHSE og dokumentation.

- Alle medlemmer af Nordic Synrg har samme mål om en vækstrate, der er højere end den gennemsnitlige vækst. For at lykkes har vi aftalt at arbejde tæt sammen for at løse endnu større og mere omfattende løsninger på verdensplan, proklamerer salgs- og forretningsudviklingschef for Gardit, Jørgen Huus Hasforth.      

Endvidere har medlemmerne af alliancen oplevet en nødvendighed for at opfylde højere krav til kort responstid for serviceopkald. Ved at samarbejde kan de fire tilbyde en samlet løsning med mere end 3.500 specialister, der arbejder verden over både onshore og offshore.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078