23948sdkhjf

Ny kantine-aktør i voldsom vækst

| Af Klaus Hansen | Tip redaktionen om en historie

Har åbnet 17 nye kantiner på et år

Det er gået stærkt for Food By Coor, der blev etableret som selvstændig division under facility management-virksomheden Coor for blot 2½ år siden.

På trods af den korte tid på markedet har Food by Coor allerede stor succes og vinder igen og igen nye kantinekontrakter. Food By Coor driver nu 50 kantiner, og alene i 2017 åbnede virksomheden 17 nye kantiner.

Udvidelse af kantinedriften til uddannelsesinstitutioner blev først indledt i 2016, og derfor kom det som en positiv overraskelse, at Food by Coor sidste år vandt Kantine­prisen i kategorien "Uddannelsessteder" for kantinen på UCC Campus Nordsjælland. 

- Det er en stor anerkendelse af vores arbejde - især når man tager i betragtning, at vi er relativt nye på markedet. Her har Kantineprisen bidraget til at bekræfte os i, at det er den rigtige retning, vi har valgt at gå - og at vores koncept med fokus på kvalitet, smag og bæredygtighed holder, siger Søren Kanne, der er divisionschef for Food by Coor.

Ifølge Søren Kanne har teamindsatsen med køkkenchef Kasper B. Andersen i spidsen men også det tætte partnerskab med UCC Campus Nordsjælland været afgørende for anerkendelsen.

- Vi havde ikke vundet prisen uden UCCs kriterier for kvalitet og smag og ønske om konstant at udfordre de unges madforståelse og mad-mod, der ligger helt i tråd med Food by Coors DNA. Det har sat vores ambitions­niveau højt - og i år er målet at opgradere kantinens økologiske bronzemærke til et sølvmærke, siger han.

Tillid skaber resultater 
Kantineprisen er ifølge Søren Kanne et tegn på, at Food by Coors forretningskoncept og driftsfilosofi opfylder de krav, der er til en professionel udbyder af fødevarer.

En anden del af Food by Coors driftsfilosofi, der skaber de gode resultater, er den tillidsbaserede tilgang til de enkelte kantiners ledelse og medarbejdere.

- Vores forretningskoncept er bl.a. bygget op på ideen om at skabe så frie rammer som muligt for de enkelte kantiner, så køkkenchefen har frie hænder til at drive sin egen kantine. Vi uddelegerer ansvaret til køkkenchefen, som selv driver kantinen og er ansvarlig for alt lige fra planlægning af ugemenuer over ledelse til indkøb af varer, fortæller Søren Kanne.

Han understreger samtidig, at Food by Coors fokus på, at medarbejderne trives med dét, de laver, er afgørende for Food by Coors vækst og forlængelse af eksisterende kantinekontrakter.

- Vi tror på, at det er mennesket bag servicen, der gør forskellen. Passion for dét, man laver er altafgørende. Derfor arbejder vi i hele koncernen ud fra at matche de rigtige medarbejdere på de rigtige pladser. Ved at sætte det rigtige team ind sikrer vi høj faglighed, kvalitet og passion i arbejdet. Dermed skaber vi bedre oplevelser for brugerne og bedre resultater for kunderne.

Food By Coor vægter også økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd højt. F.eks. har man netop indgået en samarbejdsaftale med en slagter, der er imod transport af levende dyr. Derfor tager slagteren selv ud og slagter dyrene på gården, så de ikke skal udsættes for stressende transport til slagteriet. 

Hold dig opdateret med Leder IDAG
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Oversigt: Disse brancher betaler mest i selskabsskat

50 mister jobbet: Boligvare-grossist går konkurs

Kartelsag: Entreprenører slipper for millionbøde

Velux i cyberkrig: Sikkerhedsbudgettet vokser kraftigt

Syddansk pallefirma går konkurs

Cyberangreb er en dyr affære for virksomhederne

Nyhedsbrev

GomSpace kom ikke helt i mål på børsen

Tican og SB Pork fusionerer

De to slagterier tjener igen penge efter svære tider

Nedgang ingen hindring – Egetæpper fastholder forventninger

Værsgo': Her er alle Danmarks plejehjem

Per Damgaard maler røde tal sorte

Det nye regnskabsår tegner positiv tendens for Padborg-virksomheden

Se listen: De betaler mest i selskabsskat

Smider trecifret millionbeløb: Kapitalfond køber midtjysk stålvirksomhed

Her er elektronikindustriens største skatteydere

Tidligere partner raser over Idealcombi: Samarbejde var ikke lykkeligt

Produktionsfejl hos vinduesproducent var den egentlige årsag til, at samarbejde blev opsagt

Elbil-ejer: Vi skal lave en Jehovas Vidner

El-bil-kampagne skal dræbe myterne om elbilen

Overblik: Her er vækstteamets 24 anbefalinger

- Jeg bruger sindssygt meget tid på LinkedIn

Karsten Nielsen fra Food from Denmark: Netværk er altafgørende

DTU-forskere har udviklet verdens mest effektive mobiloplader

Første Jysk-butik i Thailand er kun startskuddet: 30 butikker på vej

Nu vil Daasbjerg sælge andehjerner

Produktet bliver kaldt "A la foie gras"

Dansk mikrofonproducent solgt

Stort chok: Vinduesgigants topchef er pludselig død

Ægtepar lancerer en stribe fødevarer i 2019

Kimber Foods satser ikke mindst på en serie nye snackprodukter

Velux-sag rammes af endnu et tilbageslag: Anklageren er stoppet

KJV på opkøb igen

DI har fundet midlertidig direktør

Palleproducent fordobler stab og toplinje

Chemometec skruer på optimismen

Ny chef til Pleje og Omsorg

Scanmetals vil investere 125 millioner i ny fabrik

Universal Robots fejrer 10-års jubilæum

Ny leder af Test- og Udviklingscenter for Velfærdsteknologi

Energiklynge i nye klæder får kontor i Silkeborg

Metroselskab får millionbøde

Ny Svansø-ejer: Good Food Group skal vokse gennem udvidelser og opkøb

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Har du brug for hjælp med dialogen i dit byggeprojekt?

Hader du også overraskelser i dit produkt?

Den danske Fællesstand på Hannover messen 2019 01-05 April - Bliv en del af netværket

Ledelse af IT-sikkerhed i energisektoren

Søger du også en chauffør?

Danmarks første offentlige hospital får pulterrum på tørreloftet

Det bedste tilbud på lagerindretning er baseret på tillid

Få styr på stammesproget – til dig der er ny i energibranchen

Juletilbud fra Kapema

Ring 8612 8855: Cabi rådgiver virksomheder i konkrete situationer - gratis

Ny energiledelsesuddannelse - med certifikatmulighed

Brug for hjælp 12 timer om ugen?

Nyt højdynamisk servosystem fra Siemens

Gæsteprincippet og fravigelse heraf

Har du brug for Siemens teknisk support?

Donation eller destruktion? Dyreværnet kender svaret

Gerflor DLW har leveret 8.000 m2 akustik linoleumsgulve til Europaskolen

Stærke kompetencer til V2C

Gæsteprincippet og fravigelse heraf

Digitalisering af interne arbejdsgange i virksomheden….

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiej...

Fire ISO-standarder til bæredygtig og miljøansvarlig virksomhedsdrift

Lær Revit Architecture trin for trin - deltag på 4-dages grundkursus fra d....

Dansk Halbyggeris nye skicenter indviet på Amager Bakke

Ledelse af IT-sikkerhed i energisektoren

Send til en kollega

0.237