23948sdkhjf

Benhårdt sats på restauranter øger omsætning hos Field’s

Madoplevelser er med til at give Field’s omsætningsrekord. Centeret har satset benhårdt på restauranterne - og det giver bonus.

Finanskrisen kostede dyrt for restauranterne, men branchen har rejst sig.

Sidste år satte danske restauranter omsætningsrekord med 46 milliarder, og ingen anden branche har skabt så mange jobs siden kriseåret 2008 – cirka 18.000 ifølge den seneste opgørelse.

Det mærker de også i shoppingcentret Field’s. Her har de seneste års satsning på restaurantoplevelsen trukket seks nye restauranter til og øget omsætningen med mere end 50 procent. Nu har centret også vundet prisen som ’Shoppingcentret med Danmarks bedste spisesteder 2017’.


Åben for ideer

- Field’s er superåbne og opfordrer os til at lave anderledes arrangementer uden for restauranten, fortæller Helle Andersen, der er restaurantchef for pizzarestauranten Gorm’s.
– Prisen er en stor fjer i hatten. Centerledelsen har satset, og det skal de have et klap på skulderen for. Jeg var en del af første bølge af den revitalisering, der er sket i Field’s. Den var en af årsagerne til, at jeg sagde ja til at åbne en restaurant herude, siger restaurantiværksætter Timo Hoffman, der er indehaver af den New York-inspirerede gastrogrill LOFT i Field’s og fire andre restauranter i Hovedstaden og på Bornholm.

Omsætning tordner frem
Rekordomsætning på restaurantområdet er ved at blive en tradition i Field’s.

Fra 2013 til 2016 steg omsætningen med 53 procent for restauranterne i
Field’s, og 2017 tegner til at blive 13 procent bedre end sidste år. Dermed er der lagt op til fjerde rekordår i træk.

Og den fremgang kan de nikke genkendende til hos en anden af Field’s restauranter:

– Vi når tit maksimal kapacitet på de travle aftener, og så må vi henvise gæsterne til de øvrige restauranter i Field’s. Vi har mærket, at der har været fokus på mad og oplevelser, også markedsføringsmæssigt. Field’s er superåbne og opfordrer os til at lave anderledes arrangementer uden for restauranten, fortæller Helle Andersen, der er restaurantchef for den arkitekttegnede pizzarestaurant Gorm’s.

Hård konkurrence på vej
Hverken Timo Hoffman fra LOFT eller Helle Andersen fra Gorm’s er i tvivl om at danskerne går mere ud og spiser. Udover at begge restauranter oplever stigende travlhed, ser de også flere gengangere blandt deres gæster. Men de kan også mærke, at der er kommet mere konkurrence på restaurantområdet.

– Især i Hovedstaden, fordi der er så mange muligheder og hvor vi er begyndt at se nogle meget specialiserede spisesteder. Så vi skal være virkelig skarpe på, hvad vi laver, forklarer Helle Andersen.

Også Timo Hoffman er bevidst om netop den konkurrence. Derfor har han indrettet LOFT, så gæsterne får en gastronomisk oplevelse, der er atypisk for et storcenter.

– Vi har skabt et unikt produkt i forhold til, hvad man finder i andre shoppingcentre. Derfor tror jeg også på, at vi har spillet en væsentlig rolle i, at Field’s har vundet den pris, siger Timo Hoffman.



Hold dig opdateret med Leder IDAG

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Siemens Gamesa rykker rundt i toppen

Inwido: - Vi er forberedt på en nedtur

Tidligere Grundfos-formand vil ikke uddybe exit

Tyggegummi-projekt erklæret konkurs

Topchef: Her er NCC’s milliardregning

Thorfisk lukker - Scanfish opruster i Hanstholm

Seafood Danmark har opkøbt Taabbel og flytter selskabets aktiviteter i Thorfisk fra Hvide Sande til Hanstholm

Nyhedsbrev

Aleris sælger drift af danske plejehjem i milliardhandel

Aleris, der blandet andet står for private plejehjem og hjemmehjælp, har solgt forretningsben for milliarder.

Trods konkurs: Fortsat fremgang hos BV Trappen

Nyt domicil skal booste Global Timber i skandinavien

Medicinal-mand skal styre NKT Photonics' finanser

NCC varsler milliardtab

Grundfos' ejerfond mister formand og næstformand

Dronningen skrotter oliefyret

Nature Energy tæt på en investering på en kvart milliard

Udbudsmaterialet er sendt ud

Endnu et opkøb: Velux fortsætter oprustning

Årets tredje opkøb er et danskejet selskab, der vender ’hjem’ til VKR-familien som led i ny satsning

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Kæden har for længst forgyldt sine norske ejere

Trægrossist leverer rekordresultat

Netsupermarked: Selvkørende robotter er næste revolution

- Det vil betyde, at prisen for levering af varen vil falde og leveringshastigheden vil stige, siger Stefan Plenge fra Nemlig.

Ribe Jernindustri solgt

Efter flere års kamp: Stor Gabriel-handel falder på plads

Danske Fragtmænd har godt fat i de ufaglærte

Grundig oplæring, dansk på jobbet og nul-tolerance over for racisme er fundamentet i succes med at holde på ufaglærte medarbejdere

Junckers solgt til nye ejere

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Prisen afgør, hvor grønne vi er

Tidligere ejer vender tilbage til Combi-System

Odsherred Forsyning skal have ny direktør

DPA gør status på tysk salgssats

Flest robotter i det midtjyske

DTU-direktør efterlyser ruminvesteringer

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Industrien fortsætter optur på jobfronten

Østjyske tømrerfirmaer fusionerer

Bispebjerg ansætter ny projektchef

Efter konkurs: Visualiseringsfirma opkøber lokal konkurrent

Carsoe solgt til kapitalfond

Medie: Facebook bag gigantisk datacenter ved Esbjerg

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Innovationskonkurrence høster ansøgninger fra 45 lande

Fremtiden er elektrisk: Lancering af World Energy Outlook 2018

Logistikkompagniet vinder CSR People Prize for sit store sociale ansvar

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Årets ejerleder 2018 - Dansk Halbyggeri er nomineret

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

Temadag om droner og databehandling i forsyningsselskaber

NCC Danmark vinder CSR People Prize for sit sociale ansvar

Få styr på varmeregnskabet og på varmemålingen

Teleskopkran er digitaliseret

Temadag om droner og databehandling i forsyningsselskaber

Fra verdenskongres til innovationskonkurrence: FoodTech byder på masser af aktiviteter

Arbejdsmiljø, stress og produktivitet - bliv klogere i Horsens 8. nov.

Temadag om ecodesign

Messe for VVS og sanitet

Konference 1. nov.: Bliv klogere på arbejdsmiljø, trivsel og produktivitet

Arla Foods Ingrediens er med til at sætte fokus på genbrug af vand på international kongres

Temadag om droner og databehandling i forsyningsselskaber

Hent jeres CNC fræsede emner hos VPD bearbejdning

Solceller i glas - facader og glaspartier

Siemens inviterer dig til "Innovation Day - Industrial Security - Getting s...

Fire udbytterige medlemsdage hos Gs1 Denmark

Online markedsføring skaber synlighed om Sparringspartnerne

Den énøjede ser det som andre ikke ser

Temadag om energieffektivisering i industrien

Send til en kollega

0.286