23948sdkhjf

Tidligere Coop-chef skal være direktør for Meny

Det er en stor kapacitet med masser af erfaring fra dagligvarehandlen, der er ansat som kæde-direktør for Meny, oplyser Dagrofa.

Kenneth Pedersen kommer fra en stilling som detaildirektør i Coop, hvor han også har bestridt en række andre ledende positioner, herunder kædedirektør i SuperBrugsen.

Derudover har han i en årrække været direktør i reklamebureauet Republica.

- Med ansættelsen af Kenneth har vi fået den helt rigtige person til at føre Meny videre på den vækstrejse, der startede med lanceringen af kæden for 2 år siden. På kort tid har vi formået at positionere Meny som det førende fødevaremarked i Danmark med fokus på innovation, kvalitet og sortiment, siger Per Thau, koncernchef i Dagrofa.

- I en dagligvarehandel, hvor forbrugerne har stadig større forventninger om en god indkøbs-oplevelse, har Meny med kædens unikke koncept og dedikerede madarbejdere et enormt potentiale, og med Kenneth ved roret vil det potentiale blive indfriet, fortæller han.

- Styrken ved Meny og Dagrofas andre købmandskæder er, at de er dybt forankret i de klassiske købmandsdyder. Jeg betragter mig selv som købmand og har en urokkelig tro på, at resultaterne bliver skabt, når butikken møder kunden, forklarer Kenneth Pedersen.

- Meny er uden tvivl den fødevarekæde i Danmark med de største vækstmuligheder, og jeg ser frem til sammen med hele Meny-teamet og vores købmænd at indfri dette potentiale. Der kommer fuld fokus på fortsat sortimentsudvikling, innovation og gode kundeoplevelser alt sammen krydret med masser af godt købmandskab, afslutter han.

Kenneth Pedersen starter den 1. maj 2017 og indtræder i koncernledelsen i Dagrofa.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.188