23948sdkhjf

SKAT

Hofor tager til genmæle og øger indsatsen mod social dumping

Danmarkshistoriens største vand-skatte-sag i Højesteret

Familieejede ejendomsselskaber drænes af generationsskifte-skat

Flere hundrede mindre ejendomsselskaber i provinsen står foran generationsskifte. De vil gerne gøre det godt for deres by, men skatteregler dræner dem for kapital til udvikling, siger ejendomsforening.

1

Afgiftssvindlere leger kispus med Skat

Kriminelle leger kispus med Skat ved at flytte aktiviteterne over i et nyt selskab eller lade et familiemedlem drive virksomheden videre.

Usikre beregninger om formue står i vejen for generationsskifter

Rets-sikkerheden er i fare, fordi SKAT har indført ny metode til beregning af virksomhedens værdi ved generationsskifte. Det problem skal løses, siger Dansk Industri

Hjælp under storkonflikten kan give ansatte en ekstra skatteregning

Hjælper ledelsen de ansatte med eksempelvis børnepasning på arbejdspladsen, skal medarbejderne beskattes. Det er nemlig et personalegode.

Du kan slippe for skatte- og momsregnskab via fri datadeling

Et nyt projekt, Nordic Smart Goverment, skal sætte rammen for dataudveksling mellem virksomheder indbyrdes og mellem myndigheder. Ny rapport viser, at der en god businesscase for at indføre et nyt økosystem for datadeling.

Han måtte have kassekreditten hævet 2,5 mio for at klare frisag

Afskaffelsen af lånefinansiering til refusion for forskudsmoms hos staten, koster autoforhandler 125.000 kr. årligt i ekstra renteudgift. Især handelsvirksomheder er hårdt ramt.

Nu går Skat hårdere efter momssnyd i pakkeposten

Skat: Her er de 40 mest brugte personalegoder

Opslagsværk giver hurtigt overblik over de præcise skatteregler - og fortæller, hvor du skal passe på.

Danske SMV'ere beskattes hårdere end deres europæiske konkurrenter

Danmark er blandt de lande i Europa, der beskatter virksomheder hårdest.

1

Mens de forhandler: Markante skattelettelser er allerede i kraft

Regeringen og Dansk Folkeparti forhandler igen om skattelettelser og udlændinge-stramninger. Det fører måske ikke til meget. Alligevel kan du godt glæde dig til skattelettelser. Flere er nemlig allerede trådt i kraft ved indgangen til det år, vi lige har taget hul på.

Personligt ejede virksomheder betaler selv for erhvervspakke

Erhvervspakken med aktiesparekonto og investorfradrag finansieres bl.a. ved at fjerne renten på overskydende skat i personligt ejede virksomheder. Problematisk, siger ejerlederne.

Nationalbanken: Dårlige erfaringer med at begunstige små virksomheder

Man skal ikke give små virksomheder særlige fordele, mener Nationalbanken. Man kan hjælpe med konkrete barrierer som f. eks. administrative byrder, men finansieringen bør overlades til markedet, siger direktør Per Callesen, der peger på dårlige erfaringer fra Italien.

Vestager undersøger Ikeas skatteaftale med Holland

EU undersøger, om møbelgiganten Ikea fik ulovlige skattefordele i Holland, oplyser EU-Kommissionen.

Økonom-kritik af ny permanent boligjob-ordning holder ikke

Økonomer og den politiske opposition advarer mod den nye permanente boligjobordning, men argumenterne holder ikke. Den nye ordning reducerer sort arbejde, skaber flere lærepladser og komme alle til gode, siger organisationer.

Vismænd kritiserer lempelse af arveafgift i familiehandler

Det hæmmer produtiviteten, at virksomheder kan handles i familien til en lempet arveafgift, siger de økonomiske vismænd, der ønsker afgiften indfrosset i stedet. Men det holder ikke, siger talsmand for virksomhederne.

Frivilligt skattetjek bliver dyrt for virksomhederne

Nyt frivilligt skattetjek skal reducere skattesnyd

Som et forøg vil revisorfirmaer udbyde et moms- og skattetjek. Virksomhederne skal kunne skilte med, at de har fået et tjek foretaget.

Vækstpakke sikrer nye penge til små virksomheder

Et nyt investorfradrag og nye grænser for, hvor meget pensionsopsparerne må investere i unoterede aktier, vil give flere investeringer i små virksomheder. Også vilkårene for medarbejderaktier forbedres.

Fagforeninger får ikke deres vilje med deleøkonomiske virksomheder

Arbejdsgiverorganisationer optager gerne deleøkonomiske virksomheder som medlemmer, men der indgåes ikke overenskomster med underleverandørerne. De er selvstændige og freelancere - ikke lønmodtagere.

De små diskrimineres ved virksomhedsopkøb

Ny lov gør det igen muligt at trække interne lønudgifter fra ved virksomhedskøb, men små virksomheder, der bruger rådgivere, når de overtager en virksomhed, må stadig ikke trække udgiften fra.

Nu skal små virksomheder både sende skatteregnskab og firmaregnskab til SKAT

Alle partier minus Liberal Alliance vil have mange små og personligt ejede firmaer til at indsende firmaregnskab til SKAT for at sikre bedre skattekontrol.

Nu kan Kopenhagen Fur sende overskudsvarmen videre

Send til en kollega

0.078