23948sdkhjf

Frihed til grøn og billig varme

| Medlemsnyhed | Indrykket af DANSK ENERGI

Mød praktikere, politikere, embedsmænd og øvrige interessenter, når vi sammen sætter fokus på, hvordan vi sikrer en bedre varmeforsyning for både forbrugere, for varmeleverandører og ikke mindst for klimaet.

I dag har vi et helt andet fokus på klima end for blot få år siden. Og der sker teknologiske spring inden for både teknik og priser på varmepumper, forsyning med vedvarende energi og lagring. Derfor er vi nødt til genoverveje den måde, vi tænker og producerer varme på i Danmark. 

Samtidig er fjernvarmereguleringen under ændring. Der er et politisk ønske om at sikre incitamenter til en fortsat effektivisering af sektoren. Imidlertid udestår væsentlige beslutninger om design af reguleringsmodeller, der med mindst muligt bureaukrati kan sikre en fortsat positiv udvikling af fjernvarmesektoren.

Dansk Energi vil i den kommende tid sætte fokus på de teknologiske og regulatoriske spor man kan forestille sig for fremtidens individuelle og kollektive varmeforsyning i Danmark.

På konferencen den 23. november bliver der rig mulighed for at møde praktikere, politikere, embedsmænd og øvrige interessenter til en drøftelse af fremtidens varmeforsyning.

Ved samme lejlighed vil Dansk Energi også præsentere nogle af hovedkonklusionerne fra et varme-outlook, der analyserer fremtidige udviklingsspor for varmeforsyningen.

Sammen sætter vi fokus på, hvordan vi sikrer en bedre varmeforsyning for både forbrugere, for varmeleverandører og ikke mindst for klimaet.

Læs mere og tilmeld dig her

Medlemsnyhed

Indrykket af
DANSK ENERGI

Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Danmark
DANSK ENERGI

Send til en kollega

0.101