23948sdkhjf

Fremtiden er elektrisk: Lancering af World Energy Outlook 2018

| Medlemsnyhed | Indrykket af DANSK ENERGI

Det Internationale Energiagentur gør med World Energy Outlook 2018 status for udvikling af verdens energi. Dansk Energi giver dig en enestående chance for at høre Fatih Birol, direktør i IEA, udlægge teksten.

Vær med, når Fatih Birol, direktør for det Internationale Energiagentur (IEA), i København den 20. november præsenterer World Energy Outlook, der i år har særlig fokus på elektrificering.

Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V) åbner arrangementet.

Efter Fatih Birols præsentation debatterer Kristian Ruby, generalsekretær for den europæiske elsektors interesseorganisation Eurelectric, med Fatih Birol.

World Energy Outlook er hjørnesten for langsigtede analyser af verdens energisystem. I årets udgave opdaterer det Internationale Energiagentur sine forventninger til, hvordan teknologi og priser kommer til at udvikle sig i de kommende årtier, samt hvordan verden kan opfylde målsætningerne fra Paris-aftalen.

Sol og vind er to af de hurtigst voksende energiformer. Samtidig vil efterspørgslen på strøm  stige dobbelt så hurtigt, som efterspørgsel efter energi generelt. IEA vil med årets rapport se på, hvordan vi sikrer de nødvendige investeringer i elproduktion, forsyning af el og hvor stor en del af vores energibehov, der kan blive dækket af el.

Læs mere og tilmeld dig her

Medlemsnyhed

Indrykket af
DANSK ENERGI

Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Danmark
DANSK ENERGI

Send til en kollega

0.077