23948sdkhjf

Pas på med at bruge din PC, hvis Windows har slettet filer hos dig

| Medlemsnyhed | Indrykket af Refurb ApS

Hvis du efter at have installeret den nyeste 1809-version af Windows 10 har opdaget, at en række filer og mapper er blevet slettet på din computer, er du langtfra den eneste.

Hvis du efter at have installeret den nyeste 1809-version af Windows 10 har opdaget, at en række filer og mapper er blevet slettet på din computer, er du langtfra den eneste.

Microsoft har nemlig for nylig meddelt, at deres nyeste Windows-opdatering indeholder en række fejl og mangler, der kan resultere i, at mapper og filer bliver slettet under installationen af den nye version.

Hvis du også er ramt af fejlen fra Microsoft, gør du klogt i at læse med her. Microsoft sender nemlig en klar anbefaling ud til deres brugere om så vidt muligt ikke at bruge de enheder, hvor filer og mapper er blevet slettet efter installation af opdateringen. Microsoft ved nemlig ikke endnu, hvad årsagen til problemet med 1809-versionen er, samt hvor omfangsrig fejlen er.

Er du ramt?
Har du for nylig installeret 1809-versionen af Windows 10, bør du hurtigt tjekke, om du er ramt af samme fejl som mange andre brugere. Du kan først og fremmest finde ud af, om du er ramt af fejlen ved at tjekke, om din dokumentmappe er tømt for filer. Er den det, skyldes det sandsynligvis fejlen hos Microsoft. Finder du frem til, at 1809-versionen har slettet filer og mapper på din computer, bør du så vidt muligt undlade at benytte computeren, indtil Microsoft har fundet årsagen til problemet og rettet op på fejlen.

Anbefalingerne fra Microsoft
Siden det blev klart, at 1809-versionen indeholder fejl, har Microsoft været ude med en række anbefalinger til de brugere, som er ramt af fejlen. Hos Microsoft anbefaler de blandt andet, at du ikke benytter din computer, hvis du kan se, at installationen af 1809-versionen har slettet dine filer og mapper. På nuværende tidspunkt vides det nemlig ikke, om installationen kan forvolde yderligere skade på din computer.

Derudover anbefaler Microsoft, at du tager kontakt til dem, hvis du oplever den omtalte fejl ved 1809-versionen. I så fald vil Microsoft nemlig hjælpe dig med at gendanne dine slettede dokumenter. Det anbefales ikke, at du selv forsøger at rette op på installationsfejlen. Hvis du i øvrigt selv har hentet installationen manuelt, bør du lade være med at gennemføre installationen. I dette tilfælde lyder anbefalingen fra Microsoft, at du venter med at installere, indtil fejlen er rettet op.

Fremtidsudsigterne for 1809-versionen
Indtil nu vides det ikke, hvornår Microsoft står klar med en ny og fejlfri version af Windows 10. Vi ved dog, at der på nuværende tidspunkt arbejdes på højtryk for at udvikle den nye version samt rette op på de fejl, som programmet allerede har forårsaget hos brugerne.

Har du spørgsmål til 1809-versionen af Windows 10, har du mulighed for at kontakte den danske support hos Microsoft, hvor en række medarbejdere står klar til at hjælpe dig bedst muligt.

Kilde: E-gear, Computerworld

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Refurb ApS

Hornbjergvej 8
8543 Hornslet
Danmark
Refurb ApS

Send til en kollega

0.059