23948sdkhjf

Logistikkompagniet vinder CSR People Prize for sit store sociale ansvar

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

Logistikkompagniet ApS har vundet CSR People Prize 2018 for sine evner til at udvikle nye måder at tage et socialt ansvar.

Socialt ansvar er dybt forankret hos Logistikkompagniet ApS, der har hovedkvarter i Greve. Her har man fx helt bevidst gjort det til sin strategi at rekruttere fra kanten af arbejdsmarkedet. I dag har virksomheden således mange medarbejdere, som på den ene eller anden måde har en nedsat arbejdsevne.

”Logistikkompagniet ApS er en virksomhed, der hele tiden går nye veje, og udvikler nye metoder til, hvordan en virksomhed kan tage et socialt ansvar. Samtidig har de i grundlægger Carsten Moberg en leder, der fungerer som stor inspirator for andre virksomheder. Det gør Logistikkompagniet ApS til en meget værdig vinder af CSR People Prize 2018,” siger Mette Rønnau, direktør for Cabi og formand for juryen bag prisen.

Læs mere om prisen og Logistikkompagniets indsats her http://nyheder.cabiweb.dk/pressreleases/logistikkompagniet-vinder-csr-people-prize-for-sit-store-sociale-ansvar-2727227


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Send til en kollega

0.074