23948sdkhjf

Arbejdsmiljø, stress og produktivitet - bliv klogere i Horsens 8. nov.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

”Hos Advice har vi arbejdet meget med at træne ledere, som tit har rigtig travlt. De kan derfor nemt komme til at overse, hvis en medarbejder er på vej ud i noget stress," siger Mikkel Havelund, som du kan møde i Horsens den 8. november

Konferencen i Horsens stiller skarpt på sammenhængen mellem ledelse, trivsel og produktivitet. For hvordan får man medarbejdertrivsel og produktivitet til at gå hånd i hånd? Og hvad understøtter et godt psykisk arbejdsmiljø?

Cabi, Velliv Foreningen og SMVdanmark afholder i fællesskab denne dag. Dit udbytte er (ny) viden om blandt andet trivsel og forebyggelse af stress og sygefravær og om, hvordan man ved hjælp af målrettede ledelsesindsatser kan skabe en velfungerede virksomhed. Du får hands on inspiration fra andre virksomheder om, hvordan de i praksis er nået i mål med et godt arbejdsmiljø og har håndteret udfordringerne undervejs.

Se program her https://www.tilmeld.dk/Cabi201843/konferencebeskrivelse.html

”Stress kan ramme os alle. Det er derfor vigtigt, at stress ikke er tabubelagt, men at vi hos os kan tale om stress med åbenhed og omsorgsfuldhed,” siger Mikkel Havelund, COO hos Advice, der vil være repræsenteret på konferencen. Mikkel Havelund vil løfte sløret for, hvordan kommunikationsbureauet blandt andet har haft gavn af meditation og interne kampagner i håndteringen og forebyggelsen af stress.

Gå ikke glip af:

◦Lars Bo Pedersen, programchef i Velliv Foreningen
◦Signe Poulsen, Ph.D. tidl. assistent professor, DTU
◦Tanja Kirkegaard, organisationspsykolog og Adjunkt, Aarhus Universitet
◦Rikke Storm, chefkonsulent i Arbejdsmiljø og Sundhed i Scandia
◦Deltagelse i to workshops, hvor du blandt andet kan møde virksomhederne Advice, BFA Velfærd og Offentlig administration eller Køge Handelsskole.

Tilmeld dig i dag - her https://www.tilmeld.dk/Cabi201843/konferencebeskrivelse.html

Opdater din faglighed som leder, HR eller arbejdsmiljøansvarlig med viden, metoder og inspiration, som kan omsættes til værdi i din organisation. Vær med og få fagligt løft med:

◦viden om sammenhængen mellem trivsel og produktivitet
◦dialog og erfaringsudveksling med andre virksomheder
◦inspiration til indsatser i egen organisation.

Målgruppen for konferencen er ledere, HR, arbejdsmiljøansvarlige, tillidsvalgte og andre med interesse for området i private og offentlige virksomheder.

 Pris: Heldagskonferencen koster 900 kr. eksklusiv moms. Prisen inkluderer forplejning med morgenmad, frokost samt kage & frugt til kaffe/te i eftermiddagspausen.

 Tid: 8. november 2018 kl. 9.00-15.30

Sted: Konferencecenteret FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Send til en kollega

0.094