23948sdkhjf

EMCO ”state-of-the-art” Dreje- og Fræseteknologi !

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kapema A/S

Fantastisk all-round maskine til maskinindustrien.

Hovedformålet er at øge produktiviteten ved bearbejdning af komplekse arbejdsemner. HT er udstyret med Y-akse og B-akse, og med anvendelse af den nyeste teknologi kombineret med innovative turnkey løsninger er dette en fantastisk allround maskine til maskinindustrien.

HT 65 er udstyret med 2-3 revolvere for komplet bearbejdning. Utallige muligheder med Hyperturn, stor fleksibilitet og høj præcision. Mulighed for produktioner af kunstige hofteledsskåle samt knæ, stempler, muffer, tandstænger og meget mere. 

Hyperturn HT 65 POWERMILL med fræsespindel – høj dynamik takket være den avancerede spindelmotor-teknologi og hurtige værktøjsskift. Høj gentagelsesnøjagtighed med lineære føringer på alle akser. 

Hyperturn HT 65 er udviklet og produceret med anvendelse af europæiske komponenter og med stor fokus på miljø og omkostninger. 

EMCO er en af Europas førende producenter af værktøjsmaskiner og har produktionsanlæg i Østrig, Tyskland og Italien. 

EMCO fører også markedets mest komplette lineup til uddannelse og skolebrug. Der tilbydes en hel unik mulighed for at anvende flere styringer på samme maskine, spares der både plads og penge. Ved blot at benytte én maskine, kan der undervises i 4 forskellige styringer – både til gavn for lærer og elever.

www.kapema.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kapema A/S

Vilhelmsborgvej 16A
7700 Thisted
Danmark
Kapema A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.07