23948sdkhjf

Nye tekniske kompetencer i Vest

| Medlemsnyhed | Indrykket af V2C ApS

Teknikområdet fylder stadig mere i V2C’s portefølje. Med base i Aarhus bliver Leszek Misztal ny teknik-mand i Vest.

Med en baggrund som maskiningeniør og Technical Product Manager har Leszek gennem 25 år i Danfoss opbygget en markant erfaring og viden om tekniske installationer med særlig ekspertise inden for indeklimastyring, CTS og HVAC.

Leszek har et dybdegående kendskab til mekanisk- og elektroniskstyrede varme- og kølesystemer, klimakontrolprodukter samt radiatortermostater/-ventiler og værktøjer til samme. Med denne viden skaber han energioptimerende løsninger, godt indeklima og styring heraf samt bedre driftsforhold. 

Leszeks kompetencer ligger inden for commissioningledelse, fagtilsyn, indregulering, fejlfinding, vurdering af energibesparelser, energioptimering og teknikgranskninger fra start til slut. Han har et stærkt support-gen og screener kundernes behov for at kunne starte de rigtige projekter op og føre dem ud i livet, med vejledninger til de udførende entreprenører.

Leszek har desuden opbygget en stor forretningsforståelse og har erfaring med value selling, hvor energibesparelser har spillet en afgørende rolle i overbevisningsprocessen om, at renovering af varmeanlæg kan betale sig. 

Leszek træffes på mail: lmi@v2c.dk og telefon 54550907

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
V2C ApS

Torveporten 2
2500 Valby
Danmark
V2C ApS

Send til en kollega

0.077