23948sdkhjf

Maskinfabrik skifter navn til ODIN Engineering

| Medlemsnyhed | Indrykket af ODIN Engineering A/S

ODIN Maskinfabrik har skiftet navn til ODIN Engineering. Det nye navn afspejler, at ODIN altid har været meget mere end en maskinfabrik.

ODIN er en solid virksomhed med en loyal kundekreds, og for at sikre det fremtidige forretningsgrundlag i et konkurrencepræget og stadigt mere globalt marked, er det vigtigt at udvikle sig. Det fortæller Mads S. Rasmussen, CEO i ODIN Engineering A/S:

”Vi har skabt danskproducerede kvalitetsløsninger siden 1961, og det er en arv, som vi er stolte af. Men hvis vi også vil findes i morgen, skal vi hele tiden være opmærksomme på vores relation til markedet. Den stigende globale konkurrence tvinger os til at forholde os meget aktivt til, hvem vi er, hvad vi kan, og hvordan vi gør en forskel.”

Efterspørgsel på danske løsninger
Kunder som den danske vindmølleindustri, National Oilwell Varco, CP Kelco og Alfa Laval understreger, at der fortsat er plads til en dansk udvikler og producent af forretningskritiske specialmaskiner i det konkurrenceprægede globale marked. Det fortæller Mads S. Rasmussen:

”Hos Odin Engineering er vi meget mere end en maskinfabrik, der fremstiller emner efter specifikke tegninger. Vi er kloge hænder og kloge hoveder, der arbejder sammen om at udvikle gennemtænkte kvalitetsløsninger. Vores navneskifte er derfor en naturlig konsekvens af, at vi er blevet mere opmærksomme på, hvilken værdi vi leverer. Vores løsninger er mere end summen af de enkelte maskindele, og det afspejler vores nye navn perfekt.”

Medlemsnyhed

Indrykket af
ODIN Engineering A/S

Elmedalsvej 6
4200 Slagelse
Danmark
ODIN Engineering A/S

Send til en kollega

0.066