23948sdkhjf

Atradius: Stor stigning i betalingsforsinkelser i Asien – pas på hvis du handler på kredit

| Medlemsnyhed | Indrykket af Atradius

På baggrund af vores seneste undersøgelse af betalingssituationen blandt B2B-virksomheder i Asien, står det klart at virksomhederne i regionen oplever forværret likviditet som en effekt af et sigende antal betalingsforsinkelser hos deres kunder.

Virksomhederne i vores undersøgelse svarede, at manglende betaling hos deres indenlandske B2B-kunder skyldes utilstrækkelige betalingsmidler, hvorimod den manglende betaling hos deres udenlandske B2B-kunder var grundet en kompleks betalingsprocedure.
Når det er sagt, så forbliver handel på kredit til stadighed et vigtigt redskab i virksomhedernes daglige drift. For de adspurgte virksomheder i vores undersøgelse af Asien- og Stillehavsregionen er de primære grunde for kreditbevilling: kutyme, mulighed for at bygge og styrke relationer samt at tiltrække nye kunder. Har du handel med enten kemikalie- eller byggebranchen tilskynder vi en vis forsigtighed, idet flere virksomheder i Asien har rapporteret om op til én måneds betalingsforsinkelse på hos både deres indenlandske og udenlandske B2B-kunder i disse brancher.
Hos Atradius har vi et konstant fokus på eventuelle ændringer i kredit- og betalingsvilkår verden rundt. Vi er en global virksomhed med en tilstedeværelse i mere end 50 lande, hvilket giver os et bredt kendskab til en lang række markeder og sektorer verden rundt. Læs hele vores rapport om betalingssituationen i Asien- og Stillehavsregionen her. 

Hvis du gerne vil styrke relationerne til dine eksisterende kunder, mens samtidig at åbne muligheden for at tiltrække nye kunder. Så kan det måske være en mulighed at bevillige dine kunder kredit. Hos Atradius kan vi understøtte en sådan handelspraksis, og hjælpe dig til en succesfuld vækst gennem effektiv kreditstyring. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Atradius

Sluseholmen 8A
2450 København SV
Danmark
Atradius

Send til en kollega

0.065