23948sdkhjf

Konference - Roskilde: De store projekter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Byens Ejendom ApS

Roskilde Kommune har 87.400 indbyggere og hvert år vokser kommunen med 1000 nye borgere, en udvikling der forventes at fortsætte mange år frem. Derfor er Roskilde i gang med en gennemgribende byudvikling, der blandt andet skal sikre boliger til alle.

Som en af de mest eftertragtede kommuner at flytte til, vil det betyde 10.000 nye indbyggere i 2029. Alene væksten i indbyggertallet vil betyde 250.000 kvm nyt boligbyggeri fordelt på 5000 nye boliger indenfor det næste årti. Kommunen ligger i toppen af søgte områder, ikke blot i Københavnsområdet, men også på landsplan. Roskilde har den største befolkningsudvikling i Københavns omegn og de personer der flytter til Roskilde er en sammensat gruppe, dog med en lille overvægt af såkaldt ressoucestærke mennesker. 

Roskilde er en af de mest attraktive byer på Sjælland, når det gælder tilflytning og nyt erhverv, fordi den både er en lokal by, men samtidig er tæt på København. Roskilde er på landsplan den 3. mest efterspurgte by at slå sig ned i for virksomhederne.

Roskilde Kommune er et godt sted at investere for private investorer, der vil bygge nyt på grund af den store efterspørgsel på boliger og erhverv, viser en ny undersøgelse fra analysevirksomheden Exometric. Samme undersøgelse påpeger også, at kommunen har udviklet sig positivt og at der gennem de sidste 25 år har været en stabil prisstigning på boligmarkedet, trods flere boligkriser og finanskrisen.

For yderlig information og tilmelding se her:

Medlemsnyhed

Indrykket af
Byens Ejendom ApS

Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavn
Danmark
Byens Ejendom ApS

Send til en kollega

0.067