23948sdkhjf

Bærbar med indbygget mobilt bredbånd (Online på farten)

| Medlemsnyhed | Indrykket af Refurb ApS

Lenovo har lanceret en bærbar med et mobilt bredbånd, hvor du kan indsætte et SIM-kort og dermed altid have internetforbindelse. 

Du kan få en bærbar computer med et indbygget mobilt bredbånd. Dette betyder, at du har mulighed for at være online i nærmest alle tænkelige situationer. Lenovo har nemlig lanceret en bærbar med et mobilt bredbånd, hvor du kan indsætte et SIM-kort og dermed altid have internetforbindelse. 

Læs med videre her for at blive klogere på modellen og mobilt bredbånd.

Vær altid online med Lenovo ThinkPads

Eksempelvis den bærbare computer Lenovo ThinkPad x100e gør det muligt at være online altid. Computeren har nemlig et mobilt bredbånd, så du med et SIM-kort kan være online til hver en tid. Modellen er ikke særlig stor, hvilket gør den let at have med rundt. Derudover vejer den ikke mere end 1400 g inklusive batteri. Mobiliteten er altså høj på denne bærbar. Til trods for en lille størrelse er ydeevnen stadig på et højt niveau. 

Køber du denne bærbar brugt, er der mange penge at spare. Få den for blot 1.559 kr. lige her.

En bærbar som er ideel til dig på farten

Modellen fra Lenovo passer perfekt til dig på farten. Hvad enten du har brug for at være online i forbindelse med arbejdet, studiet eller noget helt tredje, så er det muligt med denne bærbar ved din side. Den hverken vejer eller fylder særlig meget og er derfor ideel til enhver type pendler. 

Bruger du mange timer i toget eller i bussen, så har du nu mulighed for at udnytte disse timer ved at kunne være online til hver en tid. Skal de sidste lektier indhentes, eller mangler du at besvare nogle mails, så kan du hurtigt og nemt gøre det, imens du er på farten. 

Med en computer slipper du for at skulle sidde at kigge på den lille skærm, der er på din mobiltelefon. Desuden begrænses du ikke af din telefon, som sandsynligvis ikke kan rumme alle de forskellige programmer, du har brug for, ligegyldig om du er studerende eller har et fast arbejde. 

Hvor finder du den bedste pris på mobilt bredbånd?

For at det bliver muligt for dig at være online hele tiden, skal du - ud over en PC - investere i et SIM-kort med mobilt bredbånd. Der findes mange forskellige udbydere af bredbånd, ligesom der også findes et hav af forskellige bredbåndspakker. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken der passer bedst til dine behov, for hvor meget data har du egentlig brug for? 

Heldigvis er der masser af hjælp at hente. På denne sammenligning af mobilt bredbånd finder du eksempelvis otte spørgsmål og svar om mobilt bredbånd, så du kan blive klædt godt på. Du finder derudover en prissammenligning over nogle af de største udbydere af mobilt bredbånd i Danmark.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Refurb ApS

Hornbjergvej 8
8543 Hornslet
Danmark
Refurb ApS

Send til en kollega

0.108