23948sdkhjf

Gaming-industrien flytter over på mobiltelefonen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Refurb A/S

I dette indlæg kan du læse meget mere om, hvorfor gaming-industrien er flyttet over på mobiltelefonen, hvilke lande der er de førende og meget mere – læs med og bliv meget klogere.

En smartphone kan bruges til mange forskellige ting. Du kan holde kontakt med omverdenen, tage flotte billeder og spille diverse spil. Sidstnævnte er især blevet populært, og hvor gamere før brugte computere, tablets eller en form for spillekonsol til at spille på, er det i dag blevet populært at spille på sin mobiltelefon.

I dette indlæg kan du læse meget mere om, hvorfor gaming-industrien er flyttet over på mobiltelefonen, hvilke lande der er de førende og meget mere – læs med og bliv meget klogere.

Den teknologiske udvikling
Det er ikke uden grund, at gaming-industrien flytter over på mobiltelefonen. Mobiltelefoner, nærmere betegnet smartphones, har i løbet af de seneste år gennemgået en radikal ændring i takt med den teknologiske udvikling. I dag er der nærmest ingen grænser for, hvad en smartphone kan bruges til. 

Denne udvikling gør det altså muligt for smartphones at erstatte nogle af de ting, som kun tidligere kunne klares vha. en computer. Derfor giver det altså god mening, at gaming-industrien flytter mere og mere over på mobiltelefonerne, fordi den teknologiske udvikling tillader dette. I dag er der både god grafik, store skærme og hurtig hastighed på de smartphones, der findes på markedet, hvilket gør dem ideelle at spille på.

En rapport af App Aniie og IDC viser, at næsten 80% af de samlede forbrugerudgifter til iOS App Store og Google Play på verdensplan går til spil. Selvom spil kun udgør omkring 35% af de downloadede apps verden over, giver dette altså et tydeligt billede af, at spil er populære verden over, og at folk er villige til at betale for dem.

Lande i Asien er de førende på markedet
Gaming-industrien flytter over på mobiltelefonen hele verden over. Især i Asien er de glade for at producere spil, men asiaterne er også glade for selv at bruge deres mobiltelefoner til at spille på, og derfor er omsætningen på mobile spil i disse lande enorm. 

Ifølge en international rapport befinder Kina sig på en absolut førsteplads verden over, når det gælder gaming-industri, efterfulgt af Japan. På 3. pladsen finder vi USA, imens det igen er et asiatisk land, nemlig Sydkorea, der befinder sig på 4. pladsen.

Der kan altså ikke være nogen tvivl om, at det er Asien, som er det førende kontinent, når det kommer til gaming-industrien, og de henter rigtig mange penge ind via gaming. Derfor opfattes det asiatiske gaming-marked også som det stærkeste med hensyn til vækst og muligheder verden over.

Du kan læse meget mere om udviklingen inden for gaming-industrien her.

Hvor meget hastighed kræver det at game på telefonen?
Hvis du vil have mest muligt ud af at game de seneste spil (og de kommende) på din smartphone, er det væsentligt, at du vælger et abonnement med en hastighed, som er lavet netop til dette formål. De fleste spil stiller krav til både speed og lav ping. Sidstnævnte handler om, hvor hurtigt der kommer hul igennem, inden indholdet begynder at loade. Se fx. YouSee's guide her til hastigheder (ca. midt på siden).

Ifølge YouSee skal du bruge omkring 80 Mbit for at det rigtig spiller for gameren i husstanden, og i fremtiden vil det nok også gælde de større spil, som udvikles med øje for mobilplatformen.

Mobilen er den store vinder
I takt med at Kina og Afrika kommer mere og mere online, kommer der også en stigende efterspørgsel på mobiltelefoner. Grunden er, at det er langt billigere at købe en mobil end en laptop, og derfor starter mange af disse nye internetbrugere på mobilen, og det er ligeledes med til at skabe et kæmpe marked for mobil spil og apps.

Idag menes der at være langt over 2 milliader mobiler i verden, og det er et tal der er i kraftig stigning. Se flere stats i vores mobil infographic.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Refurb A/S

Hornbjergvej 8
8543 Hornslet
Danmark
Refurb A/S

Send til en kollega

0.094