23948sdkhjf

Pulterrum og cykelparkering til beboerne i Risskov Brynet i Aarhus

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Schourup A/S

God planlægning, dialog og tillid mellem samarbejdspartnere og leverandører er afgørende, når der skal leveres 816 pulterrum og 1400 cykelparkeringer indenfor en stram tidsplan

Og til tider viser rammerne sig at være lidt anderledes end forventet.

Derfor blev der tænkt hurtigt, da det viste sig, at den tiltænkte løsning på pulterrummene ikke var helt tilstrækkelig. Den ville nemlig resultere i for stor afstand mellem netvæggene og loftet. I tæt dialog mellem Hans Schourup og totalentreprenør Kaj Ove Madsen blev forskellige muligheder overvejet.

Løsningen blev at montere loft af trådnet på pulterrummene for at sikre mod indtrængen. Herefter blev de efterbestilte lofter leveret ekspres, og projektet kunne overleveres til totalentreprenør Kaj Ove Madsen og en tilfreds slutkunde AP Pension indenfor tidsplanen.

Cykelstativer til alle behov

Boligområdet Risskov Brynet ligger centralt placeret i forhold til skov, strand, uddannelses- og kulturinstitutioner. Derfor er behovet for cykelparkering i fokus, og forskellige former for parkering er placeret centralt i hele området.

Cykelstativerne giver mulighed for at parkere cyklen i afgrænsede områder, og det giver et positivt signal til beboerne om, hvor cyklerne skal parkeres.

De tre forskellige parkeringsmuligheder opfylder beboernes behov for at parkere cyklen lige i nærheden af hoveddøren. Går der lidt længere tid mellem cykelturene, kan beboerne vælge at parkere i den overdækkede cykelparkering i to etager. Cyklen løftes let op i øverste etage ved hjælp af den integrerede løfteskinne.

Projektet er leveret over 8 etaper i 2016-2018 som del af totalentreprise, vundet af totalentreprenør Kaj Ove Madsen.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Schourup A/S

Sletvej 2 D
8310 Tranbjerg
Danmark
Hans Schourup A/S

Billeder & videoer

pulterrum_brynet_risskov (5)pulterrum_brynet_risskov (4)Cykelstativ-basic-risskov-brynetCykelpullert-cykelstativ-risskov-brynet

Send til en kollega

0.064