23948sdkhjf

Nettilslutning af produktionsanlæg

| Medlemsnyhed | Indrykket af DANSK ENERGI

Deltagerne får aktuel viden om netselskabernes opgaver og ansvar i forbindelse med nettilslutning af solcelleanlæg mellem 50 kW og 1,5 MW.

På kurset bliver deltagerne guidet gennem det tekniske indhold af den tekniske forskrift TF 3.2.2 for solcelleanlæg og hele processen for nettilslutning.

Du kommer til at arbejde med en konkret sag fra start til slut - og får gennem praktiske opgaver forståelse af de tekniske krav i forskriften og bliver i stand til at vurdere om et solcelleanlæg overholder forskriften.

Danmark har knap 100.000 solcelleanlæg, og priserne på anlæggene bliver ved med at falde. Flere anlæg er på vej, og det er vigtigt, at de bliver koblet korrekt på elnettet. Nettilslutning af solceller og andre produktionsanlæg er imidlertid ikke bare lige for elnetselskaberne.

Reglerne og teknologierne ændrer sig løbende, så arbejder du med nettilslutning af produktionsanlæg i et netselskab, så er det en god idé at blive opdateret med det nyeste nye. Produktionsanlæg skal overholde en række tekniske krav for at måtte blive tilsluttet elnettet.

Netselskaberne har ansvaret for at sikre, at kravene er overholdt for anlæg tilsluttet distributionsnettet.

Målgruppe: Ansatte i netselskaber og hos rådgivere.

Læs mere og tilmeld dig her

Medlemsnyhed

Indrykket af
DANSK ENERGI

Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Danmark
DANSK ENERGI

Send til en kollega

0.089