23948sdkhjf

Mød Zebicon på Control 2018

| Medlemsnyhed | Indrykket af Zebicon A/S

Zebicon står klar til at give en rundvisning på GOMs stand, når Control-messen i Stuttgart løber af stablen den 24.-27. april 2018.

Control er den vigtigste messe inden for opmåling og kvalitetskontrol, hvor mere end 900 udstillere fra hele verden er samlet på et sted. Zebicons leverandør af måleudstyr, GOM, er repræsenteret på Control-messen igen i år med det helt store setup.

Oplev det nyeste inden for optisk måleteknik
GOM medbringer hele paletten af måleudstyr heriblandt flere nyheder, som bliver lanceret i forbindelse med messen. På GOMs stand kan du opleve alt fra manuel 3D scanning til de store automatiserede løsninger. Herudover præsenteres optisk koordinatmåling, deformationsanalyse og materialetest, samt GOMs forskellige softwarepakker til analyse og inspektion.

Mød Zebicon på GOMs stand
GOM udstiller i hal 3, hvor Zebicon står klar til at tage imod de danske besøgende og give en rundvisning på standen den 24.-26. april. Du kan allerede nu booke en tid til at mødes med Zebicons salgsteam på messen og få en mere målrettet præsentation af GOMs systemer ud fra konkrete virksomhedsbehov. 

Book et møde ved at sende en mail til bla@zebicon.com.

Bestil dit gratis adgangskort her

Mød Zebicon A/S til Control på stand Hal 3, stand 3304.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Zebicon A/S

Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Danmark
Zebicon A/S

Send til en kollega

0.078