23948sdkhjf

Kæmpe styrkelse af DLW Flooring

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gerflor DLW Denmark A/S

DLW Flooring’s linoleumsforretning er pr. 1. marts 2018 blevet overtaget af den verdensomspændende Gerflor koncern.

Købet gør koncernen endnu stærkere, og de danske DLW Flooring kunder vil opleve en betragtelig styrkelse af produktsortimentet med de nye ejere.

Førende gulvbelægningsproducent i verden

Gerflor koncernen er en af de førende gulvbelægningsproducenter i verden. De tilbyder kvalitetsprodukter inden for vinyl og lvt og har specialistløsninger som f.eks elastiske gulvbelægninger til sportshaller og sportsarenaer, vægbeklædninger til ambulatorier mv. Kombinationen af Gerflor koncernen og DLW Floorings omfattende kvalitetsprogram inden for linoleum er stærk.

Country Manager for DLW Flooring Danmark A/S, Nicolai Rohd udtaler: “Vi er meget tilfredse med, at vores linoleumsforretning, som er vores klart største og stærkeste er blevet overtaget af Gerflor koncernen. Gerflor er økonomisk stærke, vækstorienterede og har en produktpallette, der passer godt til vores. Samtidig har koncernen en omfattende udviklingsafdeling, der kontinuerligt arbejder med at finde nye løsninger og bedre produkter. Det er jeg meget tilfreds med at kunne tilbyde vores kunder.”

Bæredygtigt og Svanemærket

DLW Flooring producerer Svanemærkede linoleumsbelægninger efter de skrappe krav, der gælder og har stor erfaring med produkterne. ”Vi har et kæmpestort sortiment på ca. 130 varianter og er lagerførende på en stor del af dem. Det giver en tryghed for vores kunder, og det er vi stolte af at kunne tilbyde dem” fortæller Nicolai Rohd.

DLW Flooring og Gerflor koncernen

DLW Flooring’s linoleumsproduktion ligger i Delmenhorst i Tyskland og Gerflor koncernen har overtaget samtlige 270 medarbejdere. Derudover er der overtaget 42 administrative medarbejdere i Bietigheim-Bissingen i Tyskland, som supporterer hele linoleumsforretningen, og som sikrer, at den store knowhow forbliver inhouse. Der er derforuden overtaget en række udenlandske filialer og datterselskaber herunder DLW Flooring Danmark A/S. Gerflor koncernen har hovedkontor i Lyon i Frankrig og beskæftiger nu 4.000 medarbejdere.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gerflor DLW Denmark A/S

Naverland 8
2600 Glostrup
Danmark
Gerflor DLW Denmark A/S

Send til en kollega

0.164