Endnu et fantastisk modul på den 4 årige psykoterapeut uddannelse hos Essens!

| Medlemsnyhed | Indrykket af C-Value®

På mine daglige løbeture, når jeg er på uddannelse, reflekterer jeg altid over det jeg lærer. Lige fra oplæg af nye modeller og begreber, demonstrationer, supervision. og ikke mindst den viden jeg hele tiden får om mig.

Vi har bl.a. arbejdet med bl.a. Carl Rogers klientcentrerede terapiform, kvadratmodellen, polaritetsarbejde og Awareness.

Modul 1, på del 2 af uddannelsen, sluttede lørdag 3. marts og jeg skal, imellem dette modul og næste modul, arbejde koncentreret i studiegruppe, hvor vi skal dygtiggøre os indenfor den nye viden. Modul 2 afholdes 2. maj - 5. maj.

Uddannelsen indenfor eksistentiel dynamisk psykoterapi er et godt supplement til Systemisk Integreret .Familieterapi, som jeg studerede for år tilbage.

Arbejdet med mig slutter aldrig. Det er en livsopgave, som jeg forpligter mig til, når jeg har en markant rolle i vores virksomhed, som betyder stor nærhed med andre mennesker. 

Jeg glæder mig over, efter hvert modul, at stå endnu stærkere som Effektiviseringstræner hos C-Value®, Mødeleder hos Value Connect®.

Vil du høre om dine muligheder, så ring og bestil tid til en personlig samtale, hvor vi samtidig kan lægge din uddannelsesplan indenfor:

LEAN Value

Six Sigma Value

Effektiviseringskurser

Kompetenceudvikling

Følg os på LinkedIn eller Facebook


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
C-Value®

Essen 27 C
6000 Kolding
Danmark
C-Value®

Send til en kollega

0.06