23948sdkhjf

Køb brugt og spar mange penge på din næste iPhone

| Medlemsnyhed | Indrykket af Refurb ApS

Du har måske, som mange andre, svært ved at finde ud af, hvor du får mest for dine penge. I så fald kan du med fordel besøge os hos refurb.dk. Vi tilbyder dig en køreklar, brugt smartphone i topform til en pris, der er til at betale.

Er din gamle smartphone ved at være slidt op, eller trænger du bare til en ny telefon? Smartphonen er efterhånden blevet en uundværlig ven i hverdagen, og i takt med den teknologiske udvikling kommer der flere, bedre og dyrere modeller på markedet hele tiden.

Du har måske, som mange andre, svært ved at finde ud af, hvor du får mest for dine penge. I så fald kan du med fordel besøge os hos refurb.dk. Vi tilbyder dig en køreklar, brugt smartphone i topform til en pris, der er til at betale.

Mange fordele: Derfor skal du købe din iPhone brugt
Mange smartphone-brugere er især vilde med Apples iPhones. Gennem de seneste 10 år har iPhonen manifesteret sig som en af de lækreste og bedste smartphones på markedet, selvom konkurrencen kun er vokset, siden den første udgave af Apples iPhone blev lanceret i 2008.

Populariteten har også betydet, at Apple nærmest årligt udgiver nyere og hurtigere iPhones – ofte til skyhøje priser.

Derfor kan det være svært at følge med udviklingen uden at slå hul på sparegrisen. Det behøver du imidlertid ikke længere at være bekymret for, for hos refurb.dk sælger vi brugte iPhones, som, vi har sørget for, er i komplet topform, så du ikke behøver at være bange for, at din nye smartphone brænder sammen, inden du får taget den i brug. Vi tilbyder dig naturligvis to års reklamationsret, og derudover får du 14 dages tilfredshedsgaranti, så du kan nå at tage din nyindkøbte iPhone i brug og sikre dig, at alt er, som det skal være. Du kan tilmed følge linket her og se, hvordan brugte iPhones klarer sig i tests ovre hos forbrugstest.dk.
 
Mindre pris – samme store udvalg
Hos refurb.dk tilbyder vi dig smartphones til nogle betydeligt mindre priser, end du kan få dem til, hvis du køber dem fra ny. Som nævnt forsikrer vi dig om, at dit indkøb er i køreklar stand, så du ved, at du ikke køber katten i sækken. Samtidig er vi i stand til at tilbyde dig et bredt udvalg, der svarer til det, du møder i butikkerne.

Vi har mange mærker og modeller, og er du, ligesom mange andre, til iPhones, går du ikke forgæves. Vi har ofte mange smartphone modeller på lager til gode priser, så du kan finde præcis den model og den pris, der passer dig. Følg linket ovenfor og slå dig løs i de mange muligheder.  

Red miljøet og din tegnebog
Ved at købe din næste smartphone hos refurb.dk sparer du ikke bare penge. Du er også med til at værne om miljøet, for hos refurb.dk betyder den grønne profil meget. Hvert år produceres omtrent 50 millioner tons affald af elektronik, hvoraf en stor andel sagtens kunne have været genbrugt. Derfor tager vi hos refurb.dk ansvar for vores miljø ved at tænke i cirkulær økonomi.

Vi arbejder mod at reducere forbruget og i stedet genbruge og genanvende elektronikken. Dermed redder du både miljøet og din egen tegnebog, når du handler hos os. Hvad venter du på?

Medlemsnyhed

Indrykket af
Refurb ApS

Hornbjergvej 8
8543 Hornslet
Danmark
Refurb ApS

Send til en kollega

0.067