23948sdkhjf

Nye ejere til en af Danmarks førende emballagegrossister

| Medlemsnyhed | Indrykket af Albe Emballage A/S

36 år efter start har Peter Albrechtsen solgt emballagegrossist virksomhed, ALBE Emballage A/S, der mærker hastig vækst.

ALBE Emballage A/S som er beliggende i Hedehusene, fører en lang række produkter inden for transportemballage, som blandt andet papkasser, tape, etiketter, kassefyld, strækfilm, plastfolie, bølgepap, boblefolie, boblekuverter og meget andet. Virksomheden er ekspert i at optimere kundernes forbrug af emballage, og dermed reducere de totale omkostninger.

Succesfuldt generationsskifte i ALBE Emballage A/S
For Peter har det været vigtigt, at virksomheden som han i 1981 grundlagde med det formål at levere emballage til hele den danske industri, fortsætter som et selvstændigt firma. Derfor er der de seneste par år blevet arbejdet på en løsning, hvor en del af virksomhedens nøglemedarbejdere skulle overtage firmaet. Handlen er nu gået igennem, og ALBE Emballage A/S kan derfor med glæde melde ud at virksomheden nu har gennemført et generationsskifte med succes. 

Kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser
ALBE Emballage A/S, der er kendt for at levere kvalitetsprodukter til store dele af den danske industri fortsætter sit arbejde som tidligere. Èn af virksomhedens store styrker er de mange års erfaring inden for industri- og transportemballage. Da virksomhedens nye ejere, som består af 5 dedikerede medarbejdere, der i mange år har stået i spidsen af ALBE Emballage A/S, vil denne erfaring ikke gå tabt. 

Det nye generationsskifte har givet hele virksomheden et boost og nyt blod på tanden. Det bliver derfor spændende at se, hvordan virksomheden kommer til at udvikle sig de næste par år.

Eksperter i Emballage
Hos ALBE Emballage A/S springer man ikke over hvor gærdet er lavest. ALBE har en ambition om at levere den bedste service i branchen, uanset hvilket behov kunden har. De erfarne og kompetente medarbejdere er altid klar til at rådgive og vejlede kunderne på bedst mulig vis, enten pr. telefon eller ved besøg. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at sende en mail til: albe@albeemballage.dk. Ønsker du at læse mere om virksomheden, så klik her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Albe Emballage A/S

Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Danmark
Albe Emballage A/S

Send til en kollega

0.176