23948sdkhjf

Solcelleanlæg – fra design til aflevering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut - Energi og Klima

Teknologisk Institut sætter fokus på både arkitektur, teknik, aflevering, økonomi og jura i forbindelse med solcelleanlæg.

Det danske solcellemarked er i hastig forandring og de store anlæg står nu for størstedelen af markedet. Langt de fleste anlæg bliver monteret på bygninger, fx institutioner, boligblokke eller erhvervsejendomme. Det er afgørende for succes, at montage og integration af solcelleanlæg sker rationelt, sikkert og med respekt for bygningens arkitektur. Som bygherre eller udførende kan der være mange spørgsmål, der trænger sig på, eksempelvis: Kan anlægget blæse ned? Bliver taget utæt? Kan der være risiko for blænding? Hvordan passer forbruget til produktionen?

Bygningsmæssige forhold samt økonomi ved opførelse og drift
På kurset er der fokus på de bygningsmæssige forhold ved etablering af solcelleanlæg samt økonomien ved opførelse og drift. Man dykker ned i indpasning af solcellerne, montagen, statiske og brandmæssige forhold samt problematikkerne omkring refleksion. Man ser også på afleveringsforretningen samt økonomi og jura.

Kurset giver et overblik over processen fra projektering over aflevering og kvalitetssikring frem til drift af solcelleanlæg. Som deltager få man et indblik i den nyeste udvikling i solcellesystemer, mens der kun vil være begrænset fokus på de el-tekniske detaljer. For dette henviser vi til vore øvrige kurser.
Læs mere

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Gregersensvej
2630 Taastrup
Danmark
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Send til en kollega

0.067