23948sdkhjf

Workshop: Få mere ud af dine energidata

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut - Energi og Klima

På denne højaktuelle workshop, som er udviklet af DTU og Teknologisk Institut, kan du høre mere om de muligheder for energiforbedringer, der ligger gemt i jeres måledata.

Som energirådgiver eller energiansvarlig i en virksomhed kan det være svært at finde frem til de rigtige energiforbedringer eller tiltag, som nemt kan indføres her og nu. Med et afsæt i energimæssige estimater og måledata, inklusiv tolerancer, vil de største potentialer for forbedringer og de nemmest tilgængelige tiltag kunne analyseres, og deres effekt dokumenteres.

På workshoppen vil du hør hvorledes du bedst udnytter de muligheder for energiforbedringer, der ligger gemt i jeres måledata.

Workshoppen er primært målrettet energirådgivere og energiansvarlige i en virksomhed – samt andre som arbejder med energieffektivisering og energidata.

Tag hjem med ny viden og inspiration
Formålet med workshoppen er at give dig inspiration til at sætte gang i nye energitiltag i jeres virksomhed – baseret på de måledata, I har til rådighed lige nu, som nemt kan suppleres med enkelte nye måledata.

Du bliver introduceret for nyttige værktøjer og konkrete erfaringer og cases, som kan synliggøre behovet og mulighederne for energieffektivisering i jeres virksomhed.

Sæt dit præg på debatten
Vi diskuterer nogle af dagens vigtige emner og spørgsmål og sætter fokus på problematikkerne, som du overlever dem i din hverdag. Vær med, når vi åbner op for selve workshopdelen, og sæt dit præg på debatten.

Læs mere og tilmeld her!

Har du faglige spørgsmål så kontakt
Lars Ove Reinholdt
Faglig leder 
+45 72201270
lre@teknologisk.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Gregersensvej
2630 Taastrup
Danmark
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Send til en kollega

0.068