23948sdkhjf

Kom og besøg INTERNORGA 2018 i Hamborg!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Standesign A/S

INTERNORGA - Europas største fagmesse inden for catering, restauration, konditori- og hotelbranchen

Når INTERNORGA i Hamborg igen slår dørene op til årets messe den 9. - 13.marts 2018, vil de fyldte messehaller midt i Hamborg by igen summe af liv og dufte lifligt af mad.

1.300 udstillere fra 25 forskellige lande vil vise et hav af nyheder inden for food trends, køkkenteknik, borddækning og meget mere. De besøgende får også rig lejlighed til at nyde de mange smagsprøver på alt fra is til bagerbrød til øl.

Spændende øl fra mange lande, kan prøvesmages i CRAFT BEER Arena, som havde sin debut i 2015 og blev taget så godt imod, at dette område for specialøl nu har over 30 bryggere med.

Messen forventer igen i år ca. 95.000 besøgende, typisk indkøbere og andre beslutningstagere fra engrosvirksomheder, som leverer til storkøkkener, hoteller, catering- og restaurationsvirksomheder, bagerier samt konditorier. Men også restauratører og andre erhvervsdrivende fra branchen, som søger ny inspiration og produktnyheder.

Under messen kan man også opleve INTERNORGA-kongresserne, som er nogen af de vigtigste trækplastre for beslutningstagere over hele verden. Især Foodservice Forum, som er den største professionelle catering-konference i Europa, er meget populær og tiltrækker 2300 deltagere.

På årets messe er der igen stor fokus på det gode bagerhåndværk i Baker´s Blue Box og i Back Stage viser konditorerne deres kunnen frem. INTERNORGA har altid haft mange udstillere og besøgende fra bageribranchen og i år er ingen undtagelse. Med mere end 200 udstillere, som henvender sig specifikt til bagere og konditorer, vil man i hallerne B6 og B6.1 finde et hav af spændende produkter og kunne se de nyeste trends i branchen.

Som en del af INTERNORGA finder vi i hal A2 også messen FH Nord Hamburg, hvor firmaer i slagteri- og kødbranchen viser deres produkter og serviceydelser. Udvalget her strækker sig fra ingredienser, halvfabrikata, forarbejdningsteknikker, levnedsmiddelssikkerhed og hygiejne til butiksindretning, salgsfremmende aktiviteter og markedsføring.

FH Nord har også samlet tyske og internationale udstillere i området uden for hal A2, som er omdannet til Grill & BBQ Court. Her kan man finde alt til grill – godt kød, gode sauce, krydderier, grillredskaber, BBQ-smokers og naturligvis også den klassiske grill.

Messen er kendt for løbende at forny sig og byde på nye spændende tiltag. På den kommende messe finder vi CRAFT SPIRIT Lounge, som samler destillerier og andre producenter af hjemmelavet spiritus, så som Gin, Whisky, Rom og Vodka. Her vil der være stor mulighed for at finde nye spændende varer til restauranter, barer og caféer.

Af andre spændende tiltag, kan nævnes konkurrencen Next Chef Award, hvor unge håbefulde kokketalenter konkurrere om at blive ”the next chef” og selvfølgelig det imponerende SKYWALK Table, som viser nogen af de nyeste og flotteste trends indenfor borddækning.

Kom og besøg INTERNORGA 2018 i Hamborg!

Kontakt vores danske repræsentant, Elisabeth Nørgaard, for gratis entrebilletter – tlf.: +45 2041 7966 eller mail: info@hamburg-messe.dk