23948sdkhjf

Uvildig bygge-bedømmelse fungerer som salgsværktøj

| Medlemsnyhed | Indrykket af Byggeriets Evaluerings Center

Evalueringssystemet Bygge Rating bliver i stigende grad et salgsparameter hos danske entreprenører. Aktuelt har Aarhus-firmaet Bytømreren fået topkarakter for et lejlighedsbyggeri i Aarhus.

Entreprenørfirmaet Bytømreren i Aarhus med 120 medarbejdere har taget et nyt salgsparameter i brug.

Byggeriets Evaluerings Center, der udfører Bygge Rating på tilbagemelding fra bygherrer, oplever en øget brug af ratingsystemet som salgsværktøj. Med Bygge Rating bliver det nemmere for entreprenøren at vise, at man som entreprenør lever op til de krav, der stilles ved f.eks. prækvalifikationer.

Bygherre giver værdifuld viden
Den aarhusianske virksomhed Bytømreren bygger gamle tørrelofter om til lejligheder. På Skanderborgvej 94 udførte Bytømreren entreprisen så godt, at bygherren gav topkarakter i alle fire kategorier i den efterfølgende Bygge Rating.

Det er nu et værdifuldt salgsparameter for Bytømreren at kunne fremvise topkarakterer på parametrene tidsfrister, fejl og mangler, arbejdsmiljø og kundetilfredshed.

”Bygge Rating er troværdigt for potentielle kunder, fordi det håndteres af en tredjepart. Vi ser flere og flere entreprenører, der i stigende grad bruger Bygge Rating i salgsarbejdet,” siger Peter Hesdorf, administrerende direktør i Byggeriets Evaluerings Center.

Han fortæller, at mange større entreprenører også vælger Bygge Rating for blandt andet at få sat fokus på de vigtige forbedringspotentialer, som bygherren angiver i sin tilbagemelding. Bytømreren er altså én blandt mange entreprenører, som nu bruger Bygge Rating i sine tilbud, på sin hjemmeside og i prækvalifikationsmaterialer.

”Skanderborgvejs Bygge Rating dokumenterer fuld tilfredshed med vores arbejde. Det er et godt kvalitetsstempel, som bekræfter vores kompetencer og styrker vores troværdighed. Derfor er den også oplagt at sende ud sammen med vores tilbud, forklarer Daniel Jøhnke fra Bytømreren.

For yderligere oplysninger:
Peter Hesdorf, Byggeriets Evaluerings Center 32 64 14 42.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Byggeriets Evaluerings Center

Strandgade 27 B, Plan 5
1401 København K
Danmark
Byggeriets Evaluerings Center

Send til en kollega

0.086