23948sdkhjf

Pulterrum: Axelent AB vælger Hans Schurup A/S som Premium Partner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S får hovedansvar for Axelents pulterrumsprodukter på hele det danske marked.

Salgsschef hos Axelent AB, Andreas Gotmark, om beslutningen: 
”Axelents samarbejde med Hans Schourup A/S strækker sig mange år tilbage i tiden.
Gennem årene, er virksomheden blevet en meget stor og vigtig partner for os, på det danske marked for pulterrum. I september 2017 tog vi derfor det næste skridt og de er nu vores Premium Partner, med hovedansvar for Axelents pulterrumsprodukter på hele det danske marked.
Det var et naturligt skridt, i vores fortsatte ambition om at være det naturlige valg af opbevaringsløsninger til den danske byggeindustri. Vi havde i forvejen et rigtig godt og tæt samarbejde og ved at præcisere dette, håber vi at styrke vores fælles ambition om at tilbyde markedet den mest komplette løsning for produkter, service og installation.”

Christian Haldager, Salgsdirektør for Hans Schourup A/S fortsætter:
”Det er vigtigt at samarbejdet er styrket og at Axelent har investeret i at kunne følge den øgede efterspørgsel. Vi fremstår nu endnu hurtigere med tilbud og prisoverslag, så vi effektivt skaber et beslutningsgrundlag for vore kunder. Fra basen i Århus og afdelingen i Ringsted på Sjælland, er vi altid tæt på de allermest interessante byggeprojekter i Danmark.” 

Industri og byggebranche
Tidligere henvendte vi os fortrinsvis til erhvervslivet og brancher i den industrielle del, så denne udvikling betyder at både producenten Axelent AB og Hans Schourup A/S efterhånden også har slået sine navne fast inden for byggebranchen i Danmark.

Depot og pulterrum bliver hovedsagligt monteret af vores egne montører og til vidt forskellige kunder.
For ud over vore faste samarbejdspartnere såsom entreprenører og byggefirmaer, figurerer boligforeninger, plejehjem, udlejere af pulterrum, tømrer- og tag-firmaer, skoler og universiteter også på listen.

Se mere om de godkendte løsninger her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Schourup A/S

Sletvej 2 D
8310 Tranbjerg
Danmark
Hans Schourup A/S

Billeder & videoer

pulterrum_havnetrekanten (5)Axelent

Send til en kollega

0.118