Henrik Christensen - Salg af batterier, opladere, LED lygter - Diverse living produkter - Sjælland.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Batco Nordic ApS

Henrik Christensen er pr. 1 januar 2018 tiltrådt i nyoprettet stilling som sælger af Batco Nordic´s program på Sjælland til Dagligvarehandelen/Faghandelen, Handelsvirksomheder/Industri samt den Offentlige sektor.

Lidt om Batco Nordic:

Batco Nordic er specialister i bl.a. batterier, opladere, LED lygter, m.m. Egen import sikrer, at vi kan levere kvalitetsprodukter til absolut konkurrencedygtige priser.

Konstant udvikling og udbygning af vort sortiment gør at vi i dag er leverandører til Industri, Handelsvirksomheder, Offentlige sektor samt Fag- og Specialhandlen i Danmark og det øvrige Skandinavien.

Virksomheden blev etableret i år 2000 som selvstændig virksomhed efter at have været et datterselskab i SAFT koncernen siden 1995 under navnet Uniross Scandinavia A/S.

Leverandør-kompetencer:
Batterier, Belysning, Brand- og sikkerhedsudstyr, El - og elforsynings produkter, Kompetencer, Kontorartikler, Kørende materiel, Loddeværktøj, Maskiner, Materialehåndtering, Produkter, Telekommunikation/IT, Vægte og vejeudstyr, Værktøj og småudstyr osv.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Batco Nordic ApS

Virkevangen 48B
Assentoft
8960 Randers SØ
Danmark
Batco Nordic ApS

Send til en kollega

0.059