23948sdkhjf

Del en lærling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bravida Danmark A/S

Del en lærling - sådan lyder budskabet fra flere østjyske virksomheder, der tilbyder kombinerede lærepladser. På den måde får eleverne prøvet så meget som muligt i deres elevtid.

Flere el-lærlinge hos Bravida har i den forbindelse fået mulighed for at prøve at være lærlinge i to forskellige virksomheder.

Ingrediensvirkomheden Daka er fast kunde på service-siden hos Bravida, og nu er dette samarbejde også blevet udvidet på lærlingeområdet. ”Daka tog initiativ til et samarbejde, hvor vi skulle deles om at uddanne lærlinge, idet Daka ikke selv har nok forskellige typer af opgaver  til en hel elevplads,” siger serviceleder Martin Rosborg fra Bravida Randers, som var meget  positiv over for initiativet, som han mener, kan være med til at styrke fremtidige medarbejdere  ved at give dem en meget bredere viden.

En anden måde at lære på

Nichlas Jessien Jensen (Øverste billede) er en af de el-lærlinge, der har fået mulighed for at prøve deleaftalen hos Bravida og Daka af, og han er meget begejstret:

”At være delelærling er yderst lærerigt. Det er jo en helt anden måde at lære på. Det giver et større billede af faget, for jeg havde aldrig forestillet mig at søge ud på en fabrik,” siger han og forsætter:

”Det giver et afbræk og en afveksling i arbejdet, fordi arbejdsgangen de to steder er så forskellig. Hos Bravida kører jeg rundt og laver servicearbejder, hvor jeg på Daka er på fabrikken hele dagen og arbejder med maskininstallationer.”

Bedre rustet til arbejdsmarkedet

Ud over, at Nichlas er glad for sin alsidige hverdag, er han især glad for at møde alle de forskellige mennesker. Han forklarer, at ved at samarbejde på tværs af fag og uddannelser føler han, at han bliver bedre rustet til at komme ud på arbejdsmarkedet.

Indtil videre deler Bravida tre lærlinge med Daka og en lærling med Regionshospitalet, og serviceleder Martin Rosborg (th på nederste billede) er ikke afvisende over for flere delelærlinge både med de nuværende og andre virksomheder i fremtiden. På billedet ses han her sammen med Bravidas første delelærling Magnus Davidsen (tv), der også var hos Daka, indtil han flyttede til København, hvor han kunne fortsætte sin læretid hos Bravida i Brøndby.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bravida Danmark A/S

Park Allé 373
2605 Brøndby
Danmark
Bravida Danmark A/S

Send til en kollega

0.063