23948sdkhjf

Mød Jacob Hübertz på EOT og bliv klogere på hvordan Vækstfonden støtter op om innovation og startups

| Medlemsnyhed | Indrykket af EOT - Electronics of Tomorrow

Det kan være svært for små og mellemstore virksomheder at skaffe finansiering til deres vækstplaner. Ofte fordi de ikke kan stille sikkerheder nok for deres lån, eller fordi deres egenkapital er for lille. Hør, hvilke muligheder Vækstfonden kan give.

Onsdag d. 1.11.2017 kl. 14.00 går Jacob Hübertz, CFO i Vækstfonden på DI-scenen på EOT og holder sit oplæg "Klog kapital til vækst".

Kort om oplægget:
Hvordan ser det finansielle landskab ud i dag? Og hvor går man hen, når man har brug for risikovillig kapital? De spørgsmål vil Vækstfondens CFO Jacob Hübertz medvirke til at besvare, når han på EOT - Electronics of Tomorrow vil præsentere Vækstfondens rolle i det danske økosystem og de finansieringsløsninger, der er til rådighed direkte fra Vækstfonden eller via samarbejdspartnere.

Vækstfonden medfinansierer årligt omkring 800 virksomheder bredt fordelt på brancher og i hele landet. Den enkelte finansieringsløsning afhænger af virksomhedens udfordring og kapitalbehov, men det brede sigte er altid at yde et markant bidrag til innovation og vækst i danske virksomheder.

Læs mere og tilmeld dig konferencen her.


Om EOT - Electronics of Tomorrow
EOT - Electronics of Tomorrow samler brancher til højprofilerede konferencer med både nationale og internationale speakere. Du har derfor rig mulighed for at vende hjem endnu klogere, end da du kom.

EOT er Skandinaviens nyeste elektronikevent for dig, der vil med til fremtiden med hovedet først.

Oplev tre dages udstilling og konference fuld af anvendt viden, 37 skarpe speakers, stærke udstillere, innovative startups, demoer, workshops, hands-on og international best practice: Det handler om innovation, nye relationer og synergier, digitalisering, it-sikkerhed, om vækst og om bundlinje – på samme sted.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EOT - Electronics of Tomorrow

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
EOT - Electronics of Tomorrow

Send til en kollega

0.077