Mød Bo Fristed på EOT og hør om Smart City Aarhus

| Medlemsnyhed | Indrykket af EOT - Electronics of Tomorrow

Internet of Things, sensorer, Big Data og kunstig intelligens er noget af det, der gør Aarhus til en af de "smarteste byer" i Europa. Bo Fristed giver et unikt indblik i de tiltag, der har bragt Aarhus dertil på EOT - Electronics of Tomorrow.

Tirsdag d. 31.10.2017 kl. 10.00 går Bo Fristed, CiO i Aarhus Kommune og Formand for Open Data Denmark på DI-scenen og fortæller om "Den Smarte By - IoT set fra en kommunal vinkel".

Kort om indlægget: 
Bo Fristed vil fortælle om Smart City aktiviteter, der er godt i gang i kommunerne, fra de overordnede målsætninger til en række konkrete eksempler og videre til de potentialer, der er for samarbejde mellem virksomheder og offentlige myndigheder, som kan føre til nye løsninger, der kan eksporteres til andre lande. Undervejs vil deltagerne også få indsigt i en række andre udviklingsaktiviteter i kommunalt regi, herunder kommunernes arbejde med automatisering, kunstig intelligens, maskinlæring, fysiske robotter, droner m.v.

Læs mere og tilmeld dig konferencen her.

Om EOT - Electronics of Tomorrow
EOT - Electronics of Tomorrow samler brancher til højprofilerede konferencer med både nationale og internationale speakere. Du har derfor rig mulighed for at vende hjem endnu klogere, end da du kom.

EOT - Electronics of Tomorrow er Skandinaviens nyeste elektronikevent for dig, der vil med til fremtiden med hovedet først. 

Oplev tre dages udstilling og konference fuld af anvendt viden, 37 skarpe speakers, stærke udstillere,
innovative startups, demoer, workshops, hands-on og international best practice: Det handler om innovation,
nye relationer og synergier, digitalisering, sikkerhed, om vækst og om bundlinje – på samme sted.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EOT - Electronics of Tomorrow

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
EOT - Electronics of Tomorrow

Send til en kollega

0.082