Sidste frist 4.10 KBH: Højere trivsel og mere innovation

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

Hvad har en kulturnomade, Meyers Madhus og Pentia til fælles? Alle tre bidrager med erfaringer og viden om, hvordan virksomheder arbejder med trivsel, kultur og værdier på temamøde i KBH NV. Gratis adgang for virksomheder

Hvordan kan din organisationskultur virke som drivkraft for trivsel og vækst? Tilmeld dig gratis temamøde arrangeret af VirksomhedsnetværkCabi og Lederne.

Medarbejdernes tillid, adfærd og samarbejdsvilje har afgørende betydning for virksomhedens evne og muligheder for performance. Virksomheder, der arbejder strategisk, taktisk og operationelt med kultur og værdier som drivkraft, har højere trivsel, er mere innovative og er bedre til at fastholde medarbejderne. Og det er derfor kulturen og værdierne fungerer som drivkraft for hjerne, hjerte og bundlinje.

Hvad betyder det for fremtidens virksomheder, og hvordan kan det omsættes i praksis? Det giver de tre oplægsholdere nogle bud på.

Vær med og få bla. konkrete værktøjer med hjem til eget brug.

Du kan stadig nå at melde dig til - fristen er den 4. oktober.
Se program og alt om tilmelding her http://www.cabiweb.dk/arrangementer/oktober-2017/56_organisations-kultur-kbh-11-10-2017/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Send til en kollega

0.069