Hvorfor og hvordan forsegles PCB i byggematerialer?

| Medlemsnyhed | Indrykket af TWO Teknik ApS

PCB forsegles effektivt og nemt med forseglingsproduktet SPS Primær eller SPS Primær Vinter, så snart temperaturen falder til under 10 grader. Forseglingsprodukterne kan benyttes af alle professionelle og kræver ikke epoxy kursus.

Produktserien SPS Primær og SPS Primær Vinter er specielt uviklet til forsegling af PCB i byggematerialer.

PCB fra fugemasse trænger ind i de byggematerialer den "sidder på", fx en beton vinduesfals. Hvis man ikke i fb med en vinduesudskiftning og sanering, skærer fra 2 til 10 cm (erfaringsmæssigt) af betonen hvor PCB stoffet er trukket ind i, så vil PCB´en blot trække tilbage igen over tid. Dva at den nye friske fuge, bliver til en PCB-holdig fuge, så er resultatet det samme som inden saneringen. Det er både meget omkosteligt, besværligt og i mange tilfælde også umuligt at skære et vindueshul større. Derfor forsegler man den PCB der måtte sidde tilbage i bygningsdelene, hvor fugen har siddet - det er bådet let og effektivt.  

PCB´en forsegles efter selve den PCB-holdige fuge er saneret og rester af fugefilm er fjernet. SPS Primær påføres med pensel, rulle eller sprøjtes på af min. 2 omgange med ca. 30 minutters mellemrum og tillader allerede videre arbejder efter kun 24 timers hærdetid. Dvs at fx vinduer kan tages ud, den PCB-holdige fuge kan fjernes og den PCB-holdige overflade forsegles på dag 1 - og Nyt vindue kan monteres og efterfuges på dag 2.

Serien SPS Primær hæfter på de allerfleste overflader og kan efterbehandles med de fleste kvalitetsmalinger, fuger, spartlelmasser mm. (dog bør test altid udføres herfor)  Forseglingsprodukterne indeholder ingen opløsningsmidler eller epoxy og kan benyttes af alle profesionelle - Vi yder naturligvis instruktion og support med udførsel og kontrol.

Forseglingen er som udgangspunkt tranparent, men kan tones i grundfarver.

Læs mere om forsegling af PCB her 

SPS Produkterne forhandles direkte af TWO Teknik ApS - Kontakt os her

Vi sender til hele landet med dag til dag levering, ved bestillinger inden kl. 10.00


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TWO Teknik ApS

Korngården 6
4660 Store Heddinge
Danmark
TWO Teknik ApS

Send til en kollega

0.095